Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 62 seconden

De Duitse armaturenfabrikant Schell is door de German Design Council bekroond voor respectievelijk de kwaliteit van het merk, zijn innovatiekracht en het ontwerp. De prijzen werden toegekend door een jury van wetenschappers en economische experts.

Deze zomer ontving Schell de ‘German Brand Award 2018’ in de categorie ‘Heating & Bathroom’ voor zijn gerichte en bijzonder succesvolle merkbeheer. De jury was onder de indruk van de toekomstgerichtheid en focus op de kernwaarden van het merk: ‘Verantwoordelijkheid voor gezondheid’ – die Schell in alle activiteiten nastreeft.

Daarnaast was Schell winnaar bij de ‘German Innovation Award 2018’ in de categorie ‘Heating & Bathroom’ met de elektronische wastafelarmatuur ‘Xeris E-T’. De innovatieprijs werd dit jaar voor het eerst uitgereikt door de German Design Council. De wastafelkraan ‘Xeris’ werd erkend vanwege het gebruiksgemak voor mensen van alle leeftijden – door maximale hygiëne, uitzonderlijke gebruikersvriendelijkheid en netwerkmogelijkheden binnen een waterbeheersysteem te bieden.

De elektronische wastafelarmatuur ‘Xeris E-T’ ontving ook de ‘German Design Award 2018’ voor design en technische prestaties. Bovendien werd de materiaalkwaliteit en afwerking beloond.

Schell is gespecialiseerd in sanitaire armaturen voor openbare en commerciële sanitaire ruimtes. Een ander gebied is de digitalisering en de netwerkmogelijkheden van Schell-armaturen met waterbeheersystemen. Deze bieden oplossingen voor de hygiënische en economische eisen van gebouwen voor gebouwbeheerders.