Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 71 seconden

De gadget minnende dochter van Karel verbaasde hem vorige week weer eens. Ze laadde haar mobieltje op door deze op een soort bierviltje met stekker te leggen. Bleek dat Karels altijd-met-de-laatste-trends-meelopende oogappel een draadloze oplader had aangeschaft voor haar (uiteraard) onlangs aangeschafte telefoon. “Reuze handig pap”, had ze gezegd. “Hoef je nooit meer te prutsen met die rottige kabeltjes.”

Met de duizelingwekkende gedachte dat stroom dus blijkbaar draadloos kan worden overgebracht, ging Karel naar zijn eerste klus van de dag; toevalligerwijs een elektrowerk. De klus was nou niet bepaald opzienbarend, maar zou hem de toch altijd weer welkome besmeerde boterham opleveren. Zijn klant had hem gevraagd de sterk verouderde stroomkabels en dito stoppenkast te vervangen, voor een nieuwe groepenkast en ervoor te zorgen dat er overal in het huis bij elk stopcontact en elke lamp aardedraad aanwezig is.

Zoals we van Karel gewend zijn, kon hij het niet nalaten iets extra klantvriendelijks te doen door net even wat meer bieden dan de reguliere stroomvoorziening. Met in zijn achterhoofd het bierviltje van zijn dochter, voorzag hij de woning van zijn klant van draadloze stroom, tot in de badkamer aan toe zoals op de foto is te zien. Een kwestie van de mobieltjes ’s morgens tijdens het douchen tegen de wand aan leggen en de familie is de hele dag weer bereikbaar. Oplaadkabeltjes zijn hier in ieder geval niet meer nodig.

[related_post themes=”text”] [sg_popup id=1]