Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 87 seconden

Geberit levert twee oplossingen voor een douchewc-installatie in een complexe omgeving. Met de Monolith wc-module én de voorzetplaat kunnen AquaClean douchewc’s in vrijwel elke bouwsituatie worden geïnstalleerd; of het nu om een kleine of grote badkamerrenovatie gaat, een gehuurd of gekocht pand, een stortbak die voor of achter de muur gemonteerd is en de muur betegeld of gestukt is.

De Monolith wc-module lost twee problemen op met één oplossing: het oude opbouwreservoir of duoblok wordt vervangen door een designproduct. Ten tweede biedt de Monolith een naadloze installatie met de AquaClean douchewc. Dit geeft de klant de mogelijkheid om het onderlichaam dagelijks te reinigen met water. De Monolith biedt een designoplossing voor het opbouwreservoir: een extra slanke stortbak van geborsteld RVS met aan de voorzijde een elegante glazenplaat verkrijgbaar in wit, zwart, umbra of zandkleur. Om een eenvoudige installatie te garanderen is de Monolith zo ontworpen dat hij snel, en zonder hak- en breekwerk, op de bestaande watertoevoer- en afvoerleidingen kan worden gemonteerd en aangesloten. Ongeacht of de aanvoer en afvoer uit de wand of de vloer komt.

De Geberit voorzetplaat kan worden gebruikt om een bestaand toilet aan de muur te vervangen door een compleet douchewc-systeem of door een closet met aparte toiletzitting, die voorzien is van een douchefunctie. De voorzetplaat kan zonder boren op de tegels worden geïnstalleerd. Dat komt omdat het paneel bevestigd is aan de bestaande bedieningsplaat. Lelijke watertoevoeraansluitingen kunnen door het paneel worden afgedekt en in het geval van een verhuizing kan de voorzetplaat snel en zonder sporen verwijderd worden. Deze kan vervolgens eenvoudig opnieuw geïnstalleerd worden in een nieuw huis samen met de Geberit AquaClean douchewc. De voorzetplaat is verkrijgbaar in wit alpine waterbestendig laminaat of in wit of zwart glas.