Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 49 seconden

Luca Sanitair introduceert de Luca Roll-in shower: een minimalistische inbouwdouche. Via een draaisysteem verdwijnt de doucheslang in de wand. Vanuit één soepele trekbeweging aan de handdouche, rolt de slang zich uit en blijft deze hangen door het automatische blokkeersysteem op ieder gewenste afstand vanaf de muur (max. 1.25m). Door middel van het drukken op de ophanghouder glijdt de slang terug in de muur waarna de handdouche teruggeplaatst kan worden.

De Roll-in shower is verkrijgbaar in de kleuren chroom, mat zwart, geborsteld nikkel en een aantal overige kleuren op aanvraag. Het is te gebruiken als douche/bad combinatie en te combineren met een inbouwkraan voor optimaal douchegemak. Ook is de Roll-in te gebruiken als hygiëne douche bij het toilet.

De inbouwdiepte van de Roll-in is 70 mm. Het systeem is te installeren bij een wandafwerking van 8 tot 15 mm. De slang is te vervangen zonder inspectieluik. Verder is de Roll-in te combineren met een glijstang/ophanghaak en met elk type inbouwkraan en elk gewenste handdouche.