Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 72 seconden

Technische dienstverlener Van Dorp heeft overeenstemming bereikt over de overname van de aandelen in Van Galen Klimaattechniek B.V. Van Galen heeft vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Met deze overname wil Van Dorp haar positie in Nederland versterken. Van Galen blijft als zelfstandige entiteit en onder eigen naam opereren in de markt onder leiding van Klaas Noorlander.

Continuïteit
Van Galen is in financieel zwaar weer terecht gekomen. Om de continuïteit van het bedrijf en de werkzaamheden voor medewerkers en klanten te kunnen waarborgen, neemt Van Dorp de aandelen in Van Galen over. De heer Henk Willem van Dorp, DGA Van Dorp: “Van Galen is een prachtig bedrijf met een hele goede naam en veel kennis en kunde onder de gepassioneerde medewerkers. Ik ben verheugd dat de continuïteit van Van Galen nu gewaarborgd is en dat Van Dorp haar positie in de markt hiermee versterkt. Ik kijk er naar uit om als aandeelhouder te mogen samenwerken met onze nieuwe collega’s.”

Familiebedrijf
Van Dorp is een familiebedrijf met ongeveer 1.000 medewerkers en met vestigingen verspreid over het hele land. Elke regio kent zijn eigen cultuur. Vandaar dat elke vestiging van Van Dorp zich richt op haar klanten binnen de regionale markt. Als technisch dienstverlener biedt Van Dorp een totaalpakket aan diensten aan klanten. Alle techniek in gebouwen wordt zelfstandig ontworpen, gerealiseerd en beheerd. In samenwerking met strategische partners voorziet Van Dorp tevens de facilitaire dienstverlening voor klanten.