Net als bergen scheiden ook luchtgordijnen klimaatzones van elkaar af. De luchtstroom trekt een onzichtbare deur op die voorkomt dat lucht vanuit verschillende gebieden kan mengen. Altijd een energiezuinige oplossing, ongeacht of u voor een warm of koel binnenklimaat gaat. Met trots presenteren wij hierbij onze nieuwe series luchtgordijnen Pamir, Arden, Sierra, Scand en Ruwen.

Pamir
Slank luchtgordijn – groen en intelligent. Het Pamir luchtgordijn heeft een slank en uitgesproken ontwerp en staat garant voor optimale barrières, ongeacht of er warmte of koude binnengehouden moet worden. De energiezuinige EC motoren maken een traploze regeling van de luchtstroom mogelijk. In combinatie met het intelligente FC regelsysteem is het met het luchtgordijn mogelijk het comfort te optimaliseren en energie te besparen. De serie bestaat uit luchtgordijnen zonder verwarming (ambient), met elektrische verwarming of met waterverwarming voor zowel horizontale als verticale installatie.

Arden
Ingebouwd luchtgordijn – groen en intelligent.Het Arden luchtgordijn is bedoeld voor inbouwmontage, heeft een verfijnd ontwerp en staat garant voor optimale barrières, ongeacht of er warmte of koude binnengehouden moet worden. De energiezuinige EC motoren maken een traploze regeling van de luchtstroom mogelijk. In combinatie met het intelligente FC regelsysteem is het met het luchtgordijn mogelijk het comfort te optimaliseren en energie te besparen.De serie bestaat uit luchtgordijnen zonder verwarming (ambient), met elektrische verwarming of met waterverwarming.

 

 

Sierra
Uniek energiezuinig luchtgordijn voor exclusieve omgevingen.
Sierra heeft een opvallend ontwerp dat bij uitstek geschikt is voor exclusieve omgevingen. De Sierra wordt geleverd in roestvrij staal met de finish of kleur van uw keuze en kan perfect op maat worden aangepast op uw ingang voor een unieke uitstraling.Het luchtgordijn is voorzien van energiezuinige EC motoren voor traploze regeling van de luchtstroom. In combinatie met het intelligente FC regelsysteem is het met het luchtgordijn mogelijk het comfort te optimaliseren en energie te besparen.Het luchtgordijn is verkrijgbaar voor horizontale en verticale installatie. De aanbevolen installatiebreedte is 5 m met luchtgordijnen aan beide zijden van de opening. De aanbevolen installatiehoogte is 3,5 m.

Scand
Gebogen en energiezuinig luchtgordijn voor draaideuren.
Scand is een verticaal luchtgordijn speciaal ontworpen voor draaideuren, met een gebogen ontwerp voor naadloze integratie met de deur. Het luchtgordijn wordt aangepast op de wensen van de klant en is voorzien van energiezuinige EC motoren voor een traploze regeling van de luchtstroom. In combinatie met het intelligente FC regelsysteem is het met het luchtgordijn mogelijk het comfort te optimaliseren en energie te besparen.

Ruwen
Discreet en energiezuinig luchtgordijn voor draaideuren.
Ruwen is een luchtgordijn op maat voor montage boven draaideuren met een uitlaatkanaal aangepast op de diameter van de deur. Het luchtgordijn is voorzien van energiezuinige EC motoren voor een traploze regeling van de luchtstroom. In combinatie met het intelligente FC regelsysteem is het met het luchtgordijn mogelijk het comfort te optimaliseren en energie te besparen.

Meer informatie: De nieuwe generatie luchtgordijnen - Frico