Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 56 seconden

Na de fusie van Croon en Wolter & Dros per 1 januari 2017 heeft de nieuw ontstane organisatie, Croonwolter&dros, wederom gekozen voor de software en dienstverlening van Acto Informatisering. De beide organisaties hadden ieder hun eigen specifieke all-in-contract met Acto. Vanwege de fusie zijn deze opengebroken, met als uitkomst een nieuw all-in-contract. Acto zorgt ervoor dat alle vestigingen van Croonwolter&dros kunnen beschikken over de nieuwste software en de nieuwste releases. Het nieuwe contract heeft in een looptijd van vijf jaar.

Voorspelbare ICT-kosten
Croonwolter&dros heeft nu onbeperkt beschikking over alle door Acto ontwikkelde softwareoplossingen en over producten die Acto in de komende jaren nog gaat ontwikkelen. Het all-in-meerjarencontract zorgt voor een inzichtelijke kostenstructuur, waardoor deze kosten voor Croonwolter&dros voorspelbaar en beheersbaar worden.

Partnership voor ontwikkeling van software
Aan de overeenkomst is een clausule toegevoegd voor een partnership op het gebied van strategische productontwikkeling. Hiermee zal Croonwolter&dros als een van de partners samen met Acto de kennis en kunde delen voor de verdere evolutie van de Acto-software en direct betrokken worden bij het ontwikkelprogramma Acto Invictus, dat afgelopen voorjaar is gestart.