De DucoBox Energy Premium heeft er een klein broertje heeft bij gekregen: de DucoBox Energy Comfort. Het gaat om een compacte en lichte variant als uitbreiding binnen het aanbod balansventilatie. De capaciteit tot 325 m3/h maakt deze WTW-unit geschikt voor de projectbouw.

De vraagsturing van de DucoBox Energy Comfort gebeurt op basis van CO2 en vocht. Samen met de slimme vraagsturing zorgen de Dynamic Airflow luchtverdeelfilters voor een hoog rendement. Ook zijn alle bestaande Duco-sensoren en/of bedieningsschakelaars compatibel met de nieuwe ventilatie-unit door het modulaire principe.

Verbinding met domotica
De DucoBox Energy Comfort is uitbreidbaar met een Communication Print. Op dat moment is een standaard integratie in Niko Home Control en Q-bus gegarandeerd. En zijn koppelingen richting domoticasystemen via ModBus of ethernet mogelijk.

Lichtgewicht met automatische inregeling
De unit weegt 21 kg, zodat deze door een enkele installateur gemonteerd kan worden. Bijkomend zorgt de automatische inregeling voor een snelle installatie van het toestel. Dit gebeurt door drukmeting via interne sensoren. Door een kopieerfunctie in de software is het mogelijk om binnen seriematige bouw de instellingen over te nemen van een gelijksoortige woning.
De links/rechts-uitwisseling gebeurt 100 % softwarematig dankzij het gepatenteerd principe van de dubbele by-pass.

Op onze nieuwsbrief abonneren