Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 61 seconden

Naast designradiatoren heeft Vasco zich ook gespecialiseerd in ventilatie-oplossingen. Want een fijn en gezond leefklimaat is vooral afhankelijk van de mate waarin een ruimte wordt geventileerd. Speciaal voor appartementen en compacte woningen introduceert Vasco een nieuwe ventilatieoplossing: de lichtgewicht unit D275. Het systeem is zowel voor nieuwbouw als renovatie geschikt en maakt gebruik van warmteterugwinning volgens het Vasco-concept Silent Ventilation, dus met een zuinige én fluisterstille werking.

 

 

De D275 is met een 592 mm breedte makkelijk te installeren als wand- of plafondmodel en dankzij een gewicht van 23 kg kan dat door één persoon. Dit doet niets af aan zijn vermogen: de D275 kan tot 275 m3/h lucht laten circuleren en doet dat op een ultrastille manier via een zuinige gelijkstroomventilator en een innovatief kanalensysteem. Elektrostatische en antibacteriologische filters houden pollen, stuifmeel en stof uit de instroom van verse lucht. Resultaat: altijd schone lucht in huis.

 

De ventilatie-unit type D zorgt voor de afzuiging in de ‘natte ruimtes’ zoals badkamer, wc, wasruimte, bergruimte en keuken. Tegelijkertijd wordt verse lucht aangevoerd in woon- en slaapkamers. Tussen de afgevoerde en aangevoerde lucht vindt warmteoverdracht plaats, wat de woning zeer energiezuinig maakt.

Voor meer informatie: www.vasco.eu/innovation