De Flair-range van Brink Climate Systems is met de introductie van de Flair 200 verder uitgebreid. Volgens de Nederlandse fabrikant is het ventilatietoestel met warmteterugwinning (WTW) vanwege het compacte formaat en de prestaties geschikt voor zowel nieuwbouw als vervanging in appartementen en andere projectmatige bouw. De Flair 200 heeft afmetingen van 650x600x 455 mm (hxbxd) en is leverbaar als een linker- en rechteruitvoering met vier bovenaansluitingen.

Het ventilatietoestel is voorzien van een automatische 100%-bypass, intelligente vorstbeveiliging met voorverwarmer, luchtdichte aansluitingen, hoogwaardige filters en mogelijkheden voor connectiviteit. Hij is standaard te verbinden met Brink Home (online bedienen en aansturen via App of webportal met telefoon, tablet of computer) en Modbus (koppelen met gebouwbeheersystemen).

Eén schroevendraaier
Alle ventilatietoestellen binnen de range zijn identiek opgebouwd. De variatie aan serviceonderdelen is minimaal. Met één schroevendraaier zijn de onderdelen in een paar minuten te (de)monteren.

Vraaggestuurd ventileren

Ventileren op basis van CO2 is een goede maatstaaf voor wat betreft de bezetting in een ruimte. In ontwerpen en ...
Verder Lezen

Fijnstof

Fijnstof, we krijgen er dagelijks mee te maken. Of we nu in de stad leven of op het platteland. Gelukkig ...
Verder Lezen

Duurzaam wellnesscenter

In het Gelderse Wijchen staat sinds anderhalf jaar een indrukwekkend Wellnesscomplex. Thermen Berendonck is het geesteskind van de familie Dolman, ...
Verder Lezen

Ventilatie met WTW zonder toevoerkanalen

Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 28 secondenExcellente lucht in huis zonder toevoerkanalen? Brink Climate Systems presenteert een nieuw ventilatiesysteem ...
Verder Lezen