Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 53 seconden

De e.sybox mini is een drukverhoger waarin alle componenten zijn geïntegreerd, waaronder de frequentieregelaar, de regeltechniek en een expansievat. Een kwestie van de leidingen aansluiten, instellen op het LCD-display en klaar is Kees. De drukverhoger is zo compact, dat deze op elke plaats geïnstalleerd kan worden, zelfs onder een wastafel of in een keukenkast. Dat kan in alle posities in huis, maar ook buiten met een e.sycap.

De speciale watergekoelde motor, de anti-trillingsdoppen en de geluidsabsorberende mantel zorgen ervoor dat de unit een zeer laag geluidsniveau heeft (max. 45 dB(A)). De prestaties zijn flink: tot 100 l/min bij 20 m, de maximum opvoerhoogte is 55 m. Dus toepasbaar tot 4 verdiepingen. De drukverhoger kunt u rechtstreeks aansluiten op de waterleiding of op een regenwaterreservoir. Bovendien is deze unit geschikt om water uit een bron of sloot te zuigen (zelfaanzuigend tot 8 m).

Uw opdrachtgever profiteert van een hoog comfort dankzij de constante waterdruk (gewenste druk instelbaar van 1 tot 5,5 bar). Door de regeltechniek bespaart de e.sybox mini 50% energie. De investering is dus snel terugverdiend.

www.esyboxmini.dabpump.eu