Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 51 seconden

Itho Daalderop introduceert twee CO2-ventilatiepakketten, Optima en Optima Inside. De basis vormt de al bestaande CVE ventilatie-unit, voorzien van nieuwe en bedienbare sensoren. Beide pakketten zijn een vraaggestuurde alles-in-één-oplossing voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ze zijn vanaf 1 januari 2017 verkrijgbaar. Uitbreiding met diverse vocht- en/of bewegingssensoren en bedieningen is mogelijk.

Het CVE CO2-pakket Optima bevat een energiezuinige ventilatie-unit met euro stekker met een RFT CO2-sensor met geïntegreerde bediening in de woonkamer en een draadloze RFT auto bediening voor in de badkamer. De unit heeft een capaciteit van 415 m3/h. Op de sensor met geïntegreerde bediening kan het aantal personen in de woning worden ingesteld.

Het CVE CO2-pakket Optima Inside bevat een energiezuinige ventilatie-unit met perilex stekker met ingebouwde CO2-sensor en een draadloze RFT auto bediening voor in de badkamer. De unit heeft een capaciteit van 415 m3/h.

Voor het CVE CO2-Optima pakket zijn twee gelijkwaardigheidsverklaringen beschikbaar voor grond gebonden (GG) en niet grond gebonden woningen (NGG).

[related_post themes=”text”]