Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 72 seconden

De nieuwe Wöhler VIS 700 is een inspectiecamerasysteem voor de professionele eindgebruiker. Het systeem levert beeldmateriaal in HD kwaliteit, spraakopname, heeft een focusfunctie voor gedetailleeerde opnames en een joystick voor de besturing van de camerakop. Standaard is de HD monitor voorzien van WLAN voor communicatie met een smartphone of tablet. Het systeem is verder in staat om 87º bochten met een inwendige diameter van ø 56 mm te overwinnen.

Verder zijn accupacks toegevoegd, voorzien van een losneembare ø 40 mm, 360º draai- en 180º kantelbare kleurencamerakop met 30 m duwstang opgerold op de losneembare geïntegreerde haspel.

De in de camerakop geïntegreerde krachtige verlichtingsring beweegt mee met de camerakop en is dimbaar in vier stappen. Op de grote losneembare touchscreen 7″-HD-TFT-kleurenmonitor worden gelijktijdig de duwrichting van de camerakop ten opzichte van horizontaal (+ 90º = recht omhoog) en de onderkant van het te inspecteren object weergegeven. Zo kunnen de beelden eenvoudig worden omgezet naar begrijpbare taal. Op toetsbediening wordt de homefunctie ingeschakeld en kijkt de camerakop weer recht vooruit. Gelijktijdig worden datum en tijd weergegeven samen met het aantal rotaties van de geïntegreerde haspel, maar dan wel omgerekend naar een digitale lengte-aanduiding in stappen van 0,03 m en 0,04 m. Voor het doorsturen van het beeldmateriaal naar een externe monitor voor presentatiedoeleinden is een HDMI uitgang beschikbaar. Er kunnen ook direct foto’s worden opgeslagen op de meegeleverde SD-kaart of op een USB-stick.

De camerakop is standaard uitgerust met een 8,9 kHz geluidsbron op toetsbediening te activeren.

[related_post themes=”text”]