Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 52 seconden

Nadat Karel vorige week op een bijzonder veilige en verantwoorde manier zijn neef had geholpen met zijn gasaansluiting, vond mevrouw Karel dat hij wel wat ontspanning verdiende. Ze had daarom een lekker weekendje weg geregeld in de omgeving van Stuttgart in Duitsland.
Het hele weekend hadden Karel en zijn vrouw genoten van allerlei heerlijke  Duitse lekkernijen en zich in de bierstübe tegoed gedaan aan Bier en Bretzel. Karel had in benevelde toestand de lokale uitbater nog uitvoerig toegesproken over de schitterende vorm van de Bretzel. Die had maar eens rustig mee geknikt met de rare Hollander. Kortom, een geslaagd ontspannen weekend voor Karel.
Op maandagmorgen verscheen onze vakman goedgemutst en vol inspiratie op zijn eerste klus van die dag. Het aansluiten van een nieuwe radiator stond op het programma. Nog steeds onder de indruk van de schitterende geometrische vorm van de Duitse lekkernij, klaarde hij de klus in een handomdraai. Het zag er zeer fraai uit, vond hij zelf. Benieuwd of de klant deze fraaie bretzelaansluiting net zo wist te waarderen.