Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 83 seconden

De vakbeurzen Klimaatvak en Installatie Vakbeurs die maart a.s. plaatsvinden, zullen op hun laatste beursdag samen optrekken met de consumentenbeurs Bouw & Wonen. “Wij geven met deze nieuwe samenwerking onze exposanten de mogelijkheid om niet alleen installateurs te informeren, maar ook de eindgebruiker. Uit gesprekken met de branche blijkt dat zij in sommige gevallen de behoefte hebben om rechtstreeks met de eindgebruiker te schakelen”, zegt Mariska Egberts namens Evenementenhal. Deze samenwerking maakt het ook mogelijk voor bezoekers van Klimaatvak en Installatie Vakbeurs om op de derde beursdag Bouw & Wonen kosteloos te bezoeken.

De beurs Bouw & Wonen richt zich met name op de woningeigenaar en de gebouwbeheerders van Nederland. Het doel van de beurs is door middel van 15 inspiratiepleinen bezoekers bewust te maken van verschillende onderwerpen om deze vervolgens via omliggende standhouders te koppelen aan de voor hen juiste diensten en producten.

Klimaatvak is een vakbeurs die zich toespitst op airconditioning, luchtbehandeling en koudetechniek. Tijdens Klimaatvak kunnen belangstellenden het Koude & Klimaatplein terugvinden op de beursvloer. Dit plein bestaat uit stands, interactieve lezingen en andere branche gerelateerde activiteiten. Het is een initiatief van branchevereniging NVKL. Alle stands zijn exclusief gereserveerd voor NVKL-leden. Het programma wordt speciaal opgezet voor monteurs, managers en leerlingen. Ook kunnen standhouders hier lezingen geven.

Het exposantenveld van Installatie Vakbeurs Gorinchem bestaat uit fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van sanitair, verwarmingssystemen, klimaattechnieken, bevestigingsmateriaal, meet- en regelapparatuur en andere branche gerelateerde artikelen. Nieuw op de beursvloer is Het Ketelhuis. een branchecafé waarin het draait om gezelligheid én cv-ketels.

Beide vakbeurzen vieren op 28, 29 en 30 maart 2017 hun tiende editie. Meer informatie: www.evenementenhal.nl/klimaatvak of www.evenementenhal.nl/installatie.

[related_post themes=”text”]