Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 55 seconden

De twintigste editie van Bouw Compleet in combinatie met Schilder, Glas & Afbouw (S.G.A.) Vakdagen zijn op 10, 11 en 12 oktober bezocht door 12.674 professionals. In totaal namen 310 exposanten deel aan beide beurzen. Daarmee was de beursvloer uitverkocht.

In 1997 vond de eerste editie van Bouw Compleet plaats, toen nog als Bouw Relatiedagen. Na twintig jaar en een flinke (bouw)crisis verder, trekt de bouwbranche weer aan. Dat was ook zichtbaar en merkbaar op de beursvloer van zowel Bouw Compleet als S.G.A. Vakdagen. Het exposantenaantal is ten opzichte van voorgaande jaren toegenomen naar 310.

“Exposanten en bezoekers gaven aan de beurs als positief te hebben ervaren. We kregen veel positieve feedback over het Glasplein. Dat is iets wat we in de toekomst kunnen uitbouwen”, zei Sanne Kanter namens S.G.A. Vakdagen.

Ook het kennisprogramma van beide beurzen werd goed ontvangen. In samenwerking met Bouwend Nederland werden thema’s uitgelicht zoals: automatisering, BIM, circulair bouwen, duurzame inzetbaarheid, innovatieve materialen en producten, omgevingsmanagement, technische verduurzaming, aanbestedingswet en wet/regelgeving persoonsgegevens 2018.

In 2018 wordt Bouw Compleet en S.G.A. Vakdagen gehouden op 9, 10 en 11 oktober in Evenementenhal Hardenberg.