Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 80 seconden

Boilers van Itho Daalderop zorgen overal in een woning voor royaal warm water. Al sinds 1930 hebben wij ervaring met warm water en sindsdien zijn wij blijven innoveren. Hierdoor staan onze boilers al jaren bekend om de betrouwbaarheid en kwaliteit. Niet voor niets bieden wij 5 jaar garantie op onze keukenboilers en 7 jaar garantie op onze elektrische boilers.

Al vanaf 1930 domineert onze keukenboiler de Nederlandse keukens. Al jaren zijn de boilers van Itho Daalderop de beste. Het belangrijkste ingrediënt van dit succes is het koperen boilervat. De laatste jaren is Itho Daalderop bezig geweest met het ontwikkelen van klimaat neutrale en energiezuinige producten. Daarbij is steeds gelet op het behoud van de kwaliteit die we de afgelopen decennia hebben waargemaakt. Deze kennis zet Itho Daalderop nu ook voort in het produceren van RVS vaten. Een kwalitatief product en energetisch de beste!

 Close-in

Itho Daalderop is fabrikant van de meest befaamde keukenboiler: de Close-in. Ons uitgebreide assortiment aan keukenboilers omvat onder andere de bekende Close-in 10L, de Close-up die uitermate geschikt is voor boven uw aanrechtblad en de ruimtebesparende Close-in Compact, een oplossing wanneer u beschikt over minder ruimte in uw keukenkastje.

Smartboiler
Naast de elektrische boilers die over een grote capaciteit beschikken is de Smartboiler een van de meest energiezuinige ontwikkelingen van de laatste jaren. Smartboilers zijn zelflerende boilers. Op basis van het tappatroon van de afgelopen twee weken, leren zij op welk moment van de dag ze warm water moeten produceren. Hiermee bespaar je 10% meer energie vergeleken met normale elektrische boilers.

Meer informatie over onze boilers? Kijk op www.ithodaalderop.nl/besteboilers