Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 82 seconden

Beveco heeft het distributeurschap verkregen van Easy IO voor de Benelux. EasyIO is een zelfstandige onderneming, opgericht in het jaar 2000, met een hoofdkantoor, een fabriek in Singapore en kantoren in Australië, Amerika en Europa. De fabrikant produceert IP gebaseerde open multi-protocol controllers (FG serie). Men ontwikkelt softwaredrivers voor communicatie met diverse andere regelsystemen, zoals Johnson Controls, Honeywell, Trend, Siemens, Schneider Electric (TAC) en Sauter. Dit jaar is het bedrijf OEM-partner geworden van J2 Innovations (ontwikkelaar van FIN Framework). EasyIO Europe zal dit framework in de Europese markt gaan leveren onder de naam EasyStack. De producten worden wereldwijd geleverd via een partnernetwerk, bestaande uit distributeurs, systemintegrators, installateurs en OEM-fabrikanten, zoals leveranciers van warmtepompen en luchtbehandelingskasten. In Europa bevinden zich inmiddels meer dan 100 partners

EasyIO Europe B.V. heeft vestigingen in Nederland (Gemert, NB) en Portugal, bestaat 10 jaar en heeft in die periode met name gewerkt aan het opzetten van een partnernetwerk in Europa. Beveco Gebouwautomatisering B.V. werkt al sinds 2012 als systemintegrator samen met EasyIO Europe.

Het doel van EasyIO is het leveren van betaalbare en moderne regelsystemen van klein tot groot. Dit wil het bedrijf bereiken met haar multi-protocol energiebeheer controllers.

Open technologieën (zoals BACnet en Modbus), schaalbaarheid, onafhankelijkheid en een efficiënte en begrijpelijke programmeeromgeving is van essentieel belang voor engineers en gebouweigenaren. De regelaars van EasyIO werken op basis van het open source framework Sedona en kunnen naar wens geprogrammeerd worden met de CPT tool.

Partners kunnen na het volgen van een cursus zelfstandig projecten uitvoeren en onderhouden. De CPT-tool wordt na de cursus gratis verstrekt voor een onbeperkt aantal gebruikers en kent geen licenties.

[related_post themes=”text”]