Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 56 seconden

Bij de nieuwe betegelbare douchevloergoot CleanLine van Geberit kan de afdekplaat gelijk met de vloertegel worden ingelegd. Hierdoor gaat de waterafvoer op in de tegelvloer en verdwijnt het water vrijwel onzichtbaar. De douchevloergoot is eenvoudig schoon te maken.

In 2015 introduceerde Geberit de douchevloergoot CleanLine in roestvaststaal. De platte sifon heeft een hoge water afvoercapaciteit, is eenvoudig op maat te zagen om zo te voldoen aan de afmetingen van de douchevloer, is in een handomdraai schoon te maken en heeft een – in de fabriek aangebrachte – afdichtingsfolie om het risico op lekkage tot een minimum te beperken. Dankzij de nieuwe betegelbare afdekplaat kan nu ook aan de wens voldaan worden om een douchevloervloer te realiseren met een vrijwel onzichtbare waterafvoer.

Eenvoudig in gebruik
Net als bij de rvs douchevloergoot is de afdekplaat van de betegelbare variant met een eenvoudige beweging te verwijderen en is de geïntegreerde kamvormige haarzeef snel te reinigen. De Geberit CleanLine kan zowel tegen de wand als in het midden van de douchevloer ingebouwd worden.

De afdichtingsfolie is fabrieksmatig aan de afvoer bevestigd en kan daardoor verwerkt worden in de douchevloer.