Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 90 seconden

Verlies jij kostbare minuten tijdens jouw werkzaamheden en wil je hier een einde aan maken? Er gaat veel tijd verloren op de bouwplaats dingen die “er even bij komen”. Verkeerd gereedschap, verkeerde of kapotte onderdelen, het staat op de verkeerde locatie of je bent uren bezig met het in elkaar zetten van bijvoorbeeld een complete wastafel. Met de diensten van Wasco ben je sneller, effectiever en uiteindelijk dus ook goedkoper bezig met jouw werkzaamheden!

Bouwlogistiek met de Volumebox

Met deze dienst worden jouw onderdelen op het juiste moment en op de juiste locatie gebracht! 3e verdieping, laatste ruimte van de gang? Geen probleem! Jij hoeft nergens meer over na te denken. Alles staat voor jouw klaar zodat jij direct aan de slag kan. Je hebt ook geen problemen met afval, want dat hebben wij bij ons distributiecentra al geregeld! Een handige bijkomstigheid is het retourneren van het resterende materiaal. Heb je over? Geef het retour mee in de Volumebox!

Prefab

Dit betekent dat alles voorgefabriceerd is en daarmee klaar is voor gebruik. De eindmontage kan meteen plaatsvinden. Tijdens en na de prefabricage controleren we nogmaals op kwaliteit van de materialen en of alle goederen 100% compleet zijn, voor we ze verzenden. Na ontvangst van jouw bestelling, kun je dus meteen aan de slag. Dat geeft meer zekerheid in jouw planning. Met prefab bespaar je dus tijd en geld.

Wisselbox

De Wisselbox is een roulerende box met installatiemateriaal, die ingezet kan worden voor verschillende projecten. Neem nu het vervangen van een oude cv-ketel. Met de Wisselbox hoef je niet meer na te denken wat je moet bestellen, want voor elke situatie heb jij het juiste installatiemateriaal bij je. Met de Wasco Wisselbox heb je altijd zicht op het werkelijke materiaalverbruik en maak je geen onnodige kosten

We laten je niet in de kou.