Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 50 seconden

Vorige week vond voor het eerst Smart Homes & Intelligent Buildings plaats. In de Jaarbeurs in Utrecht werd de vakwereld bijgepraat over de kansen van smart technology in de gebouwde omgeving. Er was veel belangstelling voor slimme woningen en gebouwen. Martijn Carlier, brandmanager van Smart Homes & Intelligent Buildings: “Slimme techniek wordt al volop toepast in de utiliteit. De interesse in toepassingen voor woningen en gebouwen stijgt nu ook explosief.”

Het programma bestond uit twee keynotes, negen expertsessies en zes praktijkcases. Daarnaast was er een goedbezochte informatiemarkt met aanbieders van slimme oplossingen voor woningen en utiliteit.

Mede-initiatiefnemer Corien van Berlo, directeur van Smart Homes, over de eerste editie: “We zijn blij dat we in samenwerking met Jaarbeurs een podium hebben kunnen bieden om dit onderwerp voor een breed vakpubliek uit te meten. Ons doel is om bezoekers naar huis te laten gaan met bagage waar ze over na kunnen en willen denken en dat de dag bijdraagt aan de verdere ontwikkeling binnen de gebouwde omgeving.”