Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 64 seconden

Sphinx brengt speciaal voor de kleine badkamer twee xs badkamerseries op de markt. Door een slimme indeling en toepassing van ruimtebesparende producten is er toch voldoende bewegingsruimte.

De serie 345 xs biedt diverse compacte (hoek)fonteinen, een verkort wandcloset en diverse wastafels, die rekening houden met de behoefte aan ruimte. De wastafels zijn minder diep dan gebruikelijk, gemeten van de wand tot aan de rand van de wastafel. De kraan wordt niet aan de achterzijde geplaatst, maar aan de rechter- of linkerzijde van de waskom. Hierdoor heeft de wastafel minder diepte nodig en neemt deze zodoende minder ruimte in beslag. Aan weerszijden van de wastafel is voldoende aflegruimte aanwezig. Door de wastafel kan worden gecombineerd met een wastafelonderkast, met eventueel aan de rechter- of linkerzijde een extra kast. Boven de wastafel kan een smalle hoge spiegelkast worden geplaatst.

Ook de serie 320 xs biedt compacte (hoek)fonteinen, een verkort wandcloset en compacte wastafels. De wastafels van deze xs serie zijn zowel symmetrisch  als asymmetrisch verkrijgbaar en kunnen gecombineerd worden met een onderkast, waarvan de rechter- of linkerzijde iets inspringt waardoor er ruimte ontstaat voor een geïntegreerde handdoekhouder.

Verder is er nog het ruimtebesparende bad Sphinx B45. De uitsparing aan de rechter- of linkerzijde maakt het mogelijk om in een kleine badkamer te badderen.