Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 62 seconden

Evenementenhal en branchevereniging Envaqua hebben een nieuw samenwerkingscontract gesloten voor de jaarlijkse Aqua Nederland Vakbeurs. De samenwerking wordt aangegaan voor de periode van minimaal drie jaar en heeft als belangrijke doelstelling het verbreden van de vakbeurs. Angelique Klar, directeur Evenementenhal: “Het exposantenprofiel van Aqua Nederland Vakbeurs bestaat met name uit belangrijke spelers uit de waterbranche.” Frank Buijs, directeur Envaqua: “We willen het beursprofiel verbreden naar milieutechnologie.” De aankomende editie van de beurs vindt plaats van 21 tot en met 23 maart 2017 in Evenementenhal Gorinchem.

Om de komende jaren op de verbreding in te spelen, laten Evenementenhal en Envaqua een extern onderzoek uitvoeren naar de kansen en uitdagingen voor exposanten en potentiele exposanten op het gebied van water- én milieutechnologie voor zover relevant in relatie tot de vakbeurs. Ook komt er een Raad van Advies, die desgevraagd advies geeft over de organisatie van de vakbeurs. De Raad van Advies heeft leden die de belangen vertegenwoordigen van onder andere bezoekers, exposanten en mediapartner(s) binnen de branche.

Aan de 2016 editie van de Aqua Nederland Vakbeurs namen ruim 320 exposanten deel. Het evenement werd bezocht door bijna 10.000 brancheprofessionals. De beursvloer breidt in 2017 uit met 1.000 m2. De beurs zal ook de komende editie gecombineerd worden met de RioleringsVakdagen.

[related_post themes=”text”]