Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 63 seconden

De gebruikersapplicatie van de nieuwe, intelligente en geconnecteerde Healthbox 3.0 ventilatie-unit van Renson heeft de iF Design Award gewonnen. De app laat gebruikers toe om op een intuïtieve manier hun binnenluchtkwaliteit 24/7 te monitoren, terwijl hun ventilatiesysteem automatisch het nodige doet om die op peil te houden.

De iF Design Award is een ontwerpwedstrijd, uitgeschreven door het iF International Forum Design GmbH uit Hannover. In de categorie ‘Design Excellence’ dankte de winnende applicatie deze award aan de manier waarop een abstract begrip als binnenluchtkwaliteit wordt omgezet in een intuïtieve interface met behulp van kleur, grafieken en tips. Zo is een bewoner zich voortaan 24/7 bewust van de binnenluchtkwaliteit en weet deze ook hoe de ventilatie-unit daar automatisch aan bijdraagt. De Healthbox 3.0 app is beschikbaar voor IOS en Android.

“We zijn bijzonder trots op deze award,” zegt Paul Renson (CEO Renson). “Het bevestigt dat we ons als trendsetter in ventilatie kunnen onderscheiden door te innoveren met nieuwigheden die inspelen op de behoeften van de markt. Mensen leven steeds gezonder, maar staan wel nog te weinig stil bij het belang van een goeie binnenluchtkwaliteit. Met de Healthbox 3.0 app maken we hen bewust hoe hun ventilatiesysteem bijdraagt tot de best mogelijke binnenluchtkwaliteit in huis om zo gezond en comfortabel mogelijk te kunnen wonen.”