Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 62 seconden

Grohe introduceert het Euphoria SmartControl douchesysteem. Het systeem biedt de gebruiker keuze tussen twee straalsoorten of een combinatie daarvan. PureRain creëert een ontspannende, verfrissende douche, terwijl de ActiveRain-spray een krachtige, verkwikkende straal levert. De TurboStat technologie zorgt ervoor dat het water binnen een fractie van een seconde op de gewenste temperatuur is en constant blijft.

De SmartControl-functie van de Euphoria maakt naast controle over het watervolume ook het wisselen tussen straalsoorten en hoofd- en handdouche mogelijk. Het gewenste watervolume voor een volgende douchebeurt kan worden opgeslagen. Daarnaast is de thermostaatkraan uitgerust met een EasyReach tray om shampoo en douchegel op neer te zetten.

Het douchesysteem is verkrijgbaar in hoogglans, chroom of elegant maanwit acrylglas. Voor de hoofddouche is er keuze uit een 310 mm douchekop, verkrijgbaar in zowel ronde als vierkante versie, of een 260 mm douchekop met drie sproeizones. 

QuickFix maakt aanpassingen mogelijk in de bovenste beugel van de verschillende modellen. Het boren van gaten is daardoor niet meer nodig. Het systeem kan op bestaande gaten bevestigd worden. De CoolTouch- technologie zorgt er verder voor dat het oppervlak van het bedieningssysteem nooit te warm wordt. Daarnaast is het mogelijk de arm van de hoofddouche 180 graden te draaien om in een gewenste positie te krijgen.