Multi-split systemen bieden als voordeel dat op één buitenunit twee of meer binnen-units zijn aan te sluiten. Om dit nog breder toegankelijk te maken voor de consumenten- en utiliteitsmarkt, heeft Alklima het bestaande MXZ-programma verder uitgebreid. De uitbreiding betreft een 8 kW-unit die voorzien is van R32 koudemiddel.

De multi-split warmtepompsystemen zijn voorzien van invertertechnologie, zodat de units zowel de koel- als warmtevraag in een betreffende ruimte voor hun rekening kunnen nemen. De MXZ-serie is verder uitgevoerd met Cleaning Free Technology waardoor bij vervangingsprojecten de bestaande R22-leidingen kunnen worden hergebruikt. Tot de overige functionaliteiten van de serie behoren de Auto Change-over-functie, uitgebreide zelfanalyse en storingsmeldingen alsmede een nachtverlagingsmodus. De units kunnen worden gecombineerd met 2 tot 4 verschillende binnen-units.

Cursussen en Workshops

Op onze nieuwsbrief abonneren

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. See our Privacy Policy for more information.