Gegarandeerde topkwaliteit
De verdelers hanteren het mengprincipe vóór de pomp, zodat de volledige pompcapaciteit gebruikt wordt voor de vloerverwarming. Dankzij dit gunstige mengprincipe kunt u de verdelers overal toepassen: in combinatie met cv-ketels maar ook bij lage temperatuursystemen, zoals warmtepompen, warmtekrachtkoppelingen, zonnecollectoren en wtw-systemen.
Albrand verdelers zijn hydraulisch neutraal. Zo blijft de doorstroming in het primaire cv-circuit optimaal en wordt deze niet beïnvloed door het vloerverwarmingcircuit. De verdelers hebben bovendien een uitstekende drievoudige beveiliging tegen te heet cv-water in de vloer.
Albrand werkt met 3D BIM-objectinformatie en stelt op www.albrand.nl de modellen (Revit) gratis ter beschikking aan installateurs, adviseurs, technische bureaus en architecten.

Certificering
Door alles in eigen hand te houden en met vaste legploegen te werken, zijn we in staat onze afspraken waar te maken. Als u dat wenst, zorgen we ook voor het monteren en het perfect programmeren van de vloerverwarmingsregeling. Ook bij complexe projecten. 
Wij hebben de volledige controle en u houdt het overzicht. Wij zorgen voor een vlekkeloos werkend systeem en u neemt bij de oplevering het testcertificaat in ontvangst.

ISO 9001
Kwaliteit is bij ons een kernwaarde. We streven naar kwalitatief hoogwaardige producten en willen dat borgen en zichtbaar maken voor onze opdrachtgevers. We zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd en voldoen daarmee aan de internationale kwaliteitsnormen voor onze producten.

VCA
We hebben respect voor natuur en milieu en willen onze medewerkers een veilige en gezonde werkomgeving bieden. Dat is ons uitgangspunt om kwaliteit te leveren. 
Niet alleen de veiligheid en gezondheid van onze eigen werknemers is belangrijk. We willen ook bij een project een veilige situatie waarborgen. Om dit voor onze opdrachtgevers zichtbaar te maken hebben we het VCA-keurmerk behaald waarmee we voldoen aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

PSO
Albrand wil mensen warmte bieden in de breedste zin. Maatschappelijk verantwoord ondernemen hoort daarbij. In onze productie zetten we daarom, waar mogelijk, mensen in met een functionele beperking die vanuit de sociale werkvoorziening bij ons zijn gedetacheerd. Samen zijn we trots op ons werk. Samen zijn we daardoor in staat flexibel te produceren en processen flexibel te organiseren zodat we u korte levertijden kunnen garanderen.
De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het keurmerk voor organisaties die werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het behalen van het PSO certificaat met de hoogste trede 3, onderschrijft deze sociale betrokkenheid.

Erkend Leerbedrijf
De passie voor ons vak geven we graag door. Daarom is Albrand een officieel erkend leerbedrijf.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Contact

Albrand BV

Aalsbergen 6
6942 SE DIDAM
Tel. 0316-246849
email info@albrand.nl
website: www.albrand.nl
Albrand linkedin
Albrand youtube
Albrand twitter

Aantal werknemers: 40-45
Vestigingen: 3
Producten/Diensten:

Albrand levert producten voor vloerverwarming en vloerkoeling en kan desgewenst ook het berekenen, tekenen en leggen voor u verzorgen. 

Het verleggen gebeurt door één van onze vaste verlegploegen, aangestuurd door één van onze projectleiders. Uw projectleider heeft maar één contactpersoon: de projectleider van Albrand.
Zaken kunnen hierdoor snel en duidelijk worden afgesproken. Dit levert u een grote tijdsbesparing op.

We gaan verder dan alleen 10 jaar systeemgarantie. We zijn servicegericht, flexibel en innovatief; uw tevredenheid is ons hoogste streven. En dat alles voor een eerlijke prijs.

 Een warm onthaal begint bij Albrand!

Merken: Albrand, Honeywell, Watts
Specialisme: vloerverwarming en vloerkoeling
Missie:

Albrand biedt haar medewerkers en klanten zekerheid. Door te blijven investeren in de onderneming om deze enerzijds winstgevend te houden en anderzijds een prettige werkomgeving te creëren bieden wij onze medewerkers zekerheid. 
Het is belangrijk dat we klaar staan voor onze klant. Daarom volstaan wij niet met alleen het leveren van kwaliteitsproducten. Wij willen ons onderscheiden door onze klant optimale ondersteuning te geven. Dat is de zekerheid die onze klant van Albrand mag verwachten.

Albrand gaat voor de vakman door het vuur!

Laatste nieuws

  • Exposantennieuws: Kunststof verdeler met pompunit

    Albrand introduceert de kunststof verdeler 2010 MA voorzien van een pompunit. De verdeler is toepasbaar voor alle lage temperatuursystemen: voor zowel vloerverwarming als vloerkoeling. Hij heeft een thermostatisch ventiel en een instelbare flowmeter per groep. Hierdoor zijn de groepen tweezijdig afsluitbaar en door de instelbare flowmeter eenvoudig inregelbaar. Op zowel de aanvoer- als de retourbalk is een thermometer gemonteerd. De kunststof verdeler is zowel links als rechts aan te sluiten en modulair opgebouwd. Daardoor is …
  • Hydraulisch neutrale stadsverwarmings-verdelers

    Voor gebruik in stadsverwarmingsinstallaties heeft Albrand nu drie verdelers in het assortiment: de LCV-S, LCV+-S en de Boxer FL-B-S. Deze stadsverwarmingsverdelers zijn alle hydraulisch neutraal waardoor de doorstroming in het primaire cv-circuit stabiel blijft en niet wordt beïnvloed door het vloerverwarmingscircuit. De verdelers hebben een drievoudige thermische beveiliging tegen te heet cv-water in de vloer. Ze zijn voorzien van een thermostatisch retourventiel met een RTL-knop en een A-label pomp met een automatisch ontluchtingsprogramma. De LCV-S …
  • Veiligheidscertificaten voor Albrand

    Veiligheidscertificaten voor Albrand

    Albrand heeft het ISO9001:2015- en het VCA-certificaat behaald. Directeur Eddy Kobes van deze aanbieder van duurzame oplossingen op het gebied van vloer- en wandsystemen voor verwarmen en koelen hierover: “Veilig en gezond werken met respect voor het milieu is voor ons een basis uitgangspunt. Niet alleen de veiligheid en gezondheid van eigen werknemers is belangrijk, ook op het project dient een veilige situatie gewaarborgd te zijn. Met het behalen van het VCA-certificaat is dit nu …