Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 65 seconden

Miljoenste ventilatieboxItho Daalderop produceert dit jaar de miljoenste CVE ventilatiebox. Dit wapenfeit viert de fabrikant van energiezuinige en comfortabele binnenklimaatsystemen met een speciale actie voor afnemers in de installatiebranche.

Het produceren van een miljoen CVE’s is een prestatie om stil van te worden en een mijlpaal die niet onopgemerkt voorbij kan gaan, aldus Itho Daalderop. Het heuglijke feit wordt daarom gevierd met haar trouwe afnemers in de installatiebranche. Installateurs maken maandelijks kans op het winnen van een Apple iPad Air wanneer zij de ventilatiebox registeren. Bovendien ontvangt de eindklant op die manier 5 jaar registratie op het product. En wordt de miljoenste CVE geregistreerd, dan kan de installateur die deze heeft geregistreerd een hoofdprijs tegemoet zien in de vorm van een vijfdaagse reis voor twee personen naar The Big Apple: New York.

De Centrale Ventilatie Eenheid (CVE) is al sinds de jaren ’60 een hardloper op het gebied van ventilatie. De ventilatie-unit van vandaag de dag is alweer de vijfde generatie. Inmiddels profiteren al 5 miljoen Nederlanders van de CVE en een gezond binnenklimaat. De unit werkt geruisloos, is in elke situatie toepasbaar én met 83% minder energieverbruik dan een vergelijkbaar systeem met wisselstroommotor, bijzonder energiezuinig. De CVE is het hart van verschillende ventilatiesystemen en terug te vinden in veel renovatie- en nieuwbouwprojecten.

 Voor meer informatie: www.ithodaalderop.nl/miljoensteCVE