Wij zijn Van Galen Klimaattechniek; toonaangevend als het gaat om een duurzaam en aangenaam klimaat. De ongeveer 220 medewerkers vormen het hart van ons bedrijf. Zij hebben de kennis en ervaring om van ons succes uw succes te maken.

Vanzelfsprekend beschikken onze medewerkers over de vereiste technische kennis en zijn zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Maar waar het uiteindelijk om gaat is dat zij de juiste vertaalslag van uw wensen maken en u de beste klimaatbeheersingsoplossing bieden.

Typerend
 voor onze mensen is hun betrokkenheid en het plezier in hun werk. Bij van Galen Klimaattechniek werkt u met één
vast aanspreekpunt voor elke opdracht. Dit is prettig en voorkomt miscommunicatie. Uw contactpersoon regelt al uw zaken binnen onze organisatie en wordt daarbij 24/7 ondersteund door een deskundig team. Met deze efficiënte aanpak zorgen wij ervoor dat uw opdracht in goede handen is.

Aangenaam. Wij zijn Van Galen Klimaattechniek

Aantal werknemers: 240 medewerkers
Vestigingen: Rotterdam, Wormerveer en Houten
Producten/Diensten: Van Galen Klimaattechniek is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van alle gebouw gebonden installaties, waaronder: Verwarming, luchtbehandeling, koeling, meet- en regeltechniek en energieopslag.
Specialisme: duurzame energie opwekking, energie exploitatie, design en build, meet- en regeltechniek, energiemonitoring en –advies, Bouw Informatie Model (BIM), lean bouwen, leidinginspectie
Missie: Alles voor uw aangename leefomgeving. Van Galen Klimaattechniek adviseert, realiseert, onderhoudt en beheert, met een team van deskundige medewerkers, innovatieve en kwalitatieve installaties op het gebied van duurzame energieopwekking en klimaatbeheersing. Zij ontzorgt haar klanten en biedt multidisciplinaire oplossingen.

 

Contact

Van Maasdijkweg 66

3088 EG Rotterdam

Postadres:

Postbus 59201

3008 PE Rotterdam

Tel:  +31 10 487 88 00
www.vangalen.com

Laatste nieuws