Airconditioning oplossingen die je kunt vertrouwen voor betrouwbare toepassingen

 

Gesteund door meer dan 40 jaar ervaring is STULZ een van de belangrijkste pioniers op het gebied van airconditioningoplossingen voor kritische toepassingen en datacenters. STULZ airco-apparatuur is ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland in overeenstemming met uitzonderlijk strenge toetsing en kwaliteitscriteria en voldoet daardoor aan de hoogste kwaliteitsnormen. 

Wij zijn specialisten in ons vakgebied en zijn bezitten een hoog niveau van technische expertise in datacenters dat zich uitstrekt tot ver buiten onze core business. Het STULZ assortiment omvat traditioneel koelruimte koeling, high-density koeling, chillers, container modules en luchtbehandelingskasten met adiabatische koeling. Alle systemen zijn leverbaar met Indirecte Vrije Koeling.

Tevens biedt STULZ Directe Vrije Koeling voor precisie-airconditioners, luchtbehandelings-kasten en modulaire datacenters. 

Ook in Nederland en België is bedrijfskritische koeling (Mission Critical Cooling) erg belangrijk. STULZ GROEP BV kan ook hier veel in betekenen, maar niet alleen voor bedrijfskritische koeling. STULZ combineert haar kracht met partners als Mitsubishi Heavy Industries, REMKO en Carel. Samen met deze bedrijven biedt STULZ haar klanten niet alleen bedrijfskritische koel oplossingen, maar ook warmtepompen, comfort koeling en bevochtiging. STULZ is een allround onderneming met veel deskundigheid en wij staan altijd klaar om u te helpen.

 

Aantal werknemers: 50 in Nederland   Wereldwijd 3500
Vestigingen: 1 in Nederland, wereldwijd 16
Producten/Diensten: Datacenter – en telecomkoeling, chillers, comfort airconditioning,  Projectbegeleiding en 24/7 service
Merken: STULZ, Mitsubishi en CLINT
Specialisme: Airconditioning
Missie: De missie van Stulz Groep  is de beste leverancier te zijn van prijsgunstige, hoog kwalitatieve en waarde toevoegende HVAC apparatuur en te behoren tot de topleveranciers op de Nederlandse markt.

 

Contact

Weverij 7

1185 ZE AMSTELVEEN

Tel: (0)20-545 11 11

Website: www.stulz.nl

Laatste nieuws