Gebouw-automatisering is niet meer weg te denken uit ons bestaan. Verlichting, klimaatbeheersing, zonwering; alles wordt automatisch geregeld in beheersystemen met steeds verder gaande technologie. Met als doel verbetering van het comfort en reductie van de energiekosten en CO2-uitstoot van gebouwen. Binnen deze markt manifesteert SAUTER Nederland zich als trendsetter met modulaire automatiseringsoplossingen en veldcomponenten voor grote en kleine projecten. Met sterke drang naar innovatie en energiebesparing.

Door mee te groeien met de technologische ontwikkelingen en de kennis op hoog niveau te houden, blijven wij expert op het gebied van gebouwautomatisering en gebouwmanagement. Als technisch specialist brengen wij onze expertise in om samen tot een maximaal resultaat te komen, in de breedste zin van het woord.

SAUTER Nederland heeft de expertise om als systeemintegrator een belangrijke bijdrage te leveren aan ontwerp, realisatie en exploitatie. Enerzijds vanuit de kennis van gebouwautomatisering en gebouwbeheer. Anderzijds als ervaren gesprekspartner om de verschillende deelsystemen met maximale output te integreren tot één homogeen systeem en in optimale conditie te houden gedurende de gehele levenscyclus.

De bijdrage die wij leveren, ontleent haar waarde aan onze gemotiveerde, goed opgeleide en ervaren medewerkers. Het zijn de medewerkers van ons bedrijf die kennisdrager zijn van en ervaring hebben met integrale ontwerpen. Ons internationaal georiënteerde bedrijf biedt de faciliteiten om die kennis op mondiaal niveau te delen.

Onze kerncompetenties: 3 pijlers van succes

  • Systeemintegratie van projecten binnen HVAC
  • Service en onderhoud
  • Verkoop van producten en systemen

Regionale aanwezigheid, landelijke dekking
SAUTER richt zich vanuit de hoofdvestiging in Amsterdam op de grote en high-end projecten en vanuit de vestiging in Meppel bedient SAUTER de Nederlandse markt voor middelgrote en kleine projecten.

 

Aantal werknemers: 90
Vestigingen: Amsterdam & Meppel
Producten/Diensten: Regeltechnische componenten en systemen voor regeltechniek, gebouwautomatisering en gebouwbeheer
Merken: Sauter
Specialisme: Systeemintegratie en dienstverlening voor realisatie en onderhoud van gebouwautomatisering en -beheer van utilitaire projecten
Missie: Onze oplossingen en systemen optimaliseren het gebruik van energie en creëren daarmee een duurzame leefomgeving voor de toekomstige generaties.
Daarbij genereren wij een meetbare en economische aantrekkelijke meerwaarde voor onze opdrachtgevers

Contact

Gyrosoopweg 144-A
Postbus 20613

Postadres:
1001 NP Amsterdam
Telefoon: 020 – 587 6738

Web: http://www.sauter-controls.nl/nl.html

 

 

Laatste nieuws