• Innovatieve douchebakken, -wanden en deuren van douchefabrikant

  Innovatieve douchebakken, -wanden en deuren van douchefabrikant

  Kinedo® is fabrikant van A-merk douchebakken, douchewanden/-deuren en douchecabines. De hoogwaardige producten van douchefabrikant Kinedo® staan voor innovatie, kwaliteit en design. De slimme probleemoplossers Kinemagic en Duo, bieden de mogelijkheid om een bad te vervangen door een ruime & veilige douche of door een douche/bad combinatie. De uitgebreide en tijdloze collectie van Kinedo® is makkelijk te installeren en biedt doucheoplossingen die geschikt zijn voor elke badkamerindeling. Kinedo® is eveneens de perfecte partner op het gebied …Lees meer »
 • Slim en efficiënt energie besparen met WOLF

  Slim en efficiënt energie besparen met WOLF

  WOLF heeft een zeer breed assortiment met een duidelijke focus op energieneutrale en energiebesparende oplossingen. Een WOLF systeemoplossing kan bestaan uit een willekeurige combinatie van gaswandketel, warmtepomp, woonhuisventilatie-unit, zonne-energiesysteem en regelsysteem. Zo zijn de pakketten altijd volledig op het project en op elkaar afgestemd. Systeemoplossingen en systeemgarantie Om verzekerd te zijn van een optimaal werkend systeem, maakt WOLF de pakketten compleet met alle essentiële installatiecomponenten. Daarbij horen uiteraard een hydraulisch schema en het systeem energielabel. …Lees meer »
 • Vloer- en wandverwarming voor iedere renovatie

  Vloer- en wandverwarming voor iedere renovatie

  Met een opbouwhoogte vanaf 12mm is MAGNUM SlimFit een van de laagste systemen in zijn soort. Toepasbaar voor zowel wand- als vloerverwarming. Dit systeem bestaat uit kunststof matten (tegels), die eenvoudig aan elkaar worden gelinkt. Een vloerverwarmingsbuis van 10mm wordt met hetzelfde gemak in de matten geklikt. Door de totale opbouwhoogte van slechts 12mm is dit systeem uitermate geschikt voor renovatieprojecten en installatie is zowel mogelijk op de vloer als in de wand. Het SlimFit systeem …Lees meer »
 • Air Excellent Luchtverdeelsysteem

  Air Excellent Luchtverdeelsysteem

  Koppelt woningen moeiteloos aan een gezond binnenklimaat! Air Excellent van Ubbink is een innovatief modulair luchtverdeelsysteem voor toepassing in alle gangbare mechanische ventilatiesystemen, met of zonder warmteterugwinning. Ronde en halfronde (beperkte inbouwhoogte) kanalen combineert u moeiteloos en maakt het systeem geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het Air Excellent luchtverdeelsysteem onderscheidt zich onder andere door de flexibele luchtverdeelkasten en de eenvoudige inregeling door middel van het plaatsen van restrictieringen aan de binnenzijde van de luchtverdeelkast. …Lees meer »
 • Zehnder Charleston; de efficiënte allrounder

  Zehnder Charleston; de efficiënte allrounder

  Keuze uit een uitgebreide modellenreeks en design dat uw klant ook morgen nog mooi vindt. Snel en netjes te installeren. Zuinig en ook nog te combineren met toepassingen van de toekomst zoals bijvoorbeeld lage temperatuursystemen. Geschikt voor badkamers, slaapkamers, woonkamers voor zowel nieuwbouw als renovatie toepassingen. Met de Zehnder Charleston kiest u voor ruim 85 jaar ervaring in warmtecomfort. Kortom: een allround radiator, efficiënt vanaf de keuze tot en met de installatie. Moderne technieken in …Lees meer »
 • NIEUW: DISCAL® serie 5517

  NIEUW: DISCAL® serie 5517

  De Discal® universele luchtafscheider maakt ontluchting mogelijk van hydraulische circuits in verwarmings- en koelsystemen en is geschikt voor zowel horizontale als verticale installatie. Door de constante afscheiding van microbellen is er minder slijtage en beschadiging van pompen en regelventielen.  Voordelen Geschikt voor zowel horizontale als verticale installatie Zeer laag drukverlies Constante afscheiding van microbellen Makkelijk te reinigen Minder slijtage en beschadiging van pompen en regelventielen Minder verstopping van verwarmingselementen en leidingen Geen geluidsoverlast, corrosie, plaatselijke …Lees meer »
 • UbiFit Concentrisch Push-Fit van Ubbink, niet duur en super veilig!

  UbiFit Concentrisch Push-Fit van Ubbink, niet duur en super veilig!

  UbiFit Concentrisch Push-Fit van Ubbink biedt door de buis-in-buis constructie een extra vangnet bij lekkages en reduceert daarmee de kans op koolmonoxidevergiftiging. Het complete systeem bestaat uit verschillende lengtes verlengmateriaal, bochten, dak- en muurdoorvoeren en montagebeugels. Inkorten, afschuinen en afbramen van de verlengstukken is eenvoudig en ook de montage is simpel; u koppelt de lichtgewicht onderdelen, zonder gebruik van glijmiddel of water, snel in elkaar met het push-fit systeem. Ubbink produceert UbiFit volledig in eigen …Lees meer »
 • Nieuw kunststof leidingsysteem Viega Smartpress voor optimale doorstroming

  Nieuw kunststof leidingsysteem Viega Smartpress voor optimale doorstroming

  Steeds vaker worden verwarmings- en drinkwaterinstallaties op de etage met kunststof buisleidingsystemen gerealiseerd. De meerlagen buizen van de rol bieden daarbij als voordeel dat deze zeer snel en efficiënt zijn te installeren. Het nieuwe Viega systeem Smartpress maakt dit werk dankzij innovatieve fittingen en tal van intelligente systeemonderdelen nog eenvoudiger. Dat wordt gecombineerd met optimale doorstromingseigenschappen van de fitting en extreem lage drukverliezen. Dat wordt bereikt met fittingen zonder O-ring. Drinkwaterkwaliteit waarborgen Deze positieve eigenschappen …Lees meer »
 • Nieuw buitenwandsysteem van Burgerhout

  Nieuw buitenwandsysteem van Burgerhout

  Heeft u problemen om het rookgasafvoerkanaal binnenshuis te plaatsen? Kies dan voor het buitenwandsysteem van Burgerhout. Het buitenwandsysteem van Burgerhout is de ideale oplossing voor het plaatsen van een rookgasafvoerkanaal via de gevel. Het principe is heel eenvoudig. Met de speciale ondersteuningsbocht voert u het rookgas-afvoerkanaal via de gevel naar buiten. Hierop plaatst u de luchtinlaat adapter waarmee de verbrandingsluchttoevoer gewaarborgd is. Met de verlengpijpen bouwt u het systeem verder op. De lucht tussen de …Lees meer »
 • Nieuw: met één kanaal verwarmen, koelen en ventileren

  Nieuw: met één kanaal verwarmen, koelen en ventileren

  De nieuwe Elan E van Brink Climate Systems is een volledig elektrische direct gestookte mini-luchtverwarmer. In combinatie met een Renovent Excellent WTW-unit levert het toestel via één kanaal zowel warmte als verse ventilatielucht.  De fabrikant introduceert de Elan E op Vakbeurs Energie. Ook koeling Zijn ‘broertje’ de Elan 4 is naast verwarming en ventilatie ook geschikt voor koeling. Dit toestel is een indirect gestookte mini-luchtverwarmer en haalt zijn warmte uit een cv-ketel, stadsverwarming of warmtepomp. …Lees meer »