• Wildkamp.nl geheel vernieuwd

  Wildkamp.nl geheel vernieuwd

  Technische groothandel Wildkamp heeft de webshop wildkamp.nl helemaal opnieuw opgezet. De navigatie is verbeterd en de site is nu nog beter, sneller en mooier. Ook op mobiel. Dus makkelijk zoeken en vinden, ook onderweg of op locatie. Op het eerste gezicht zal het nieuwe ontwerp opvallen. Een overzichtelijke en moderne indeling waarbij veel ruimte is voor beeld en informatie en de nadruk ligt op de adviesfunctie waar Wildkamp bekend om staat. Daarbij is het zo …Lees meer »
 • IR-spoelactivering voor urinoirs: TECEfilo biedt de perfecte combinatie

  IR-spoelactivering voor urinoirs: TECEfilo biedt de perfecte combinatie

  TECE introduceert een nieuwe serie infrarood spoelactivering voor urinoirs: TECEfilo. Deze zijn individueel toepasbaar en dankzij het design en de materialen, ook visueel perfect te combineren met de wc-bedieningsplaten van TECE. Het front is leverbaar in kunststof (wit en glanzend chroom), glas (wit en zwart) en geborsteld roestvast staal. Het spoelen geschiedt met een geïntegreerde infrarood sensor. In de elektronica zijn vele functies voorzien die zorgen voor waterbesparing en efficiënt gebruik. Met behulp van een …Lees meer »
 • BEN(G)T u nog mee ? Duco helpt u op 13 juni 2018 graag op weg !

  BEN(G)T u nog mee ? Duco helpt u op 13 juni 2018 graag op weg !

  Anno 2018 evolueert onze nieuwbouwmarkt stilaan naar het uiteindelijke Bijna Energie Neutrale-doel (BENG) in 2020. Dankzij aandacht voor compactheid, doorgedreven isolatie en nauwgezette luchtdichtheid zouden de laatste hordes moeten genomen zijn. Op het gebied van gezondheid en comfort wordt het dan weer steeds belangrijker om de juiste maatregelen te nemen. Dit betekent dat de bouwindustrie met fabrikanten zoals Duco noodgedwongen moet evolueren en innoveren, en dat in sneltempo om tegemoet te komen aan de BENG-eisen. …Lees meer »
 • Van het gas af? Met luchtverwarming zit je goed

  Van het gas af? Met luchtverwarming zit je goed

  Een brede coalitie dringt aan op het verbod van standaard cv-ketels vanaf 2021, want Nederland moet van het gas af. Eindelijk dringt breed door dat we niet door kunnen gaan met het gebruik van aardgas. Het Klimaatakkoord van Parijs verplicht ons stappen te zetten en ‘Groningen’ maakt duidelijk dat het snel moet. Volgens Wim Hijmissen, Directeur Commercie en Techniek van Brink Climate Systems bieden indirect gestookte luchtverwarmers een zeer goed alternatief. Bestaand versus nieuw Voor …Lees meer »
 • IMI-Heimeier Halo thermostatisch regelelement

  IMI-Heimeier Halo thermostatisch regelelement

  De stijlbewuste klanten van vandaag eisen technologie die niet alleen efficiënt is, maar er ook stijlvol uitziet. IMI Heimeier’s Halo combineert een stijlvol, strak design met nauwkeurige temperatuurregeling en energie-efficiëntie. Het thermostatisch regelelement Halo regelt perfect de temperatuur van individuele ruimtes waar bijvoorbeeld convectoren en radiatoren zijn geplaatst. Halo heeft een volledig gesloten behuizing waardoor hij ideaal is voor toepassing in hygiënisch gevoelige installaties zoals in ziekenhuizen en zorgomgevingen. Belangrijkste kenmerken: Kap geheel gesloten Bijzonder …Lees meer »
 • Rolux Buitenwandsysteem, buiten- gewoon slim!

  Rolux Buitenwandsysteem, buiten- gewoon slim!

  Het Rolux Buitenwandsysteem van Ubbink is de perfecte oplossing voor het plaatsen van een buitenkanaal voor uw rookgasafvoer en luchttoevoer. Stel uw klant woont in een complex van 3 verdiepingen, waarin de bewoners een eigen moederhaard hebben en graag een HR ketel willen. Maar ook voor de individuele ketel in de Randstad, waar geen ruimte voor een schoorsteen/schacht is, is dit buitenwandsysteem perfect geschikt voor plaatsing buiten op de gevel. Voordelen Eenvoudige montage Compleet systeem …Lees meer »
 • Rolux CLV systeem nu in handige sets per verdieping!

  Rolux CLV systeem nu in handige sets per verdieping!

  Het collectieve Rolux CLV systeem voor luchttoevoer (LTV) en rookgasafvoer (RGA) past u toe bij nieuwbouw of renovatie van schoorstenen in gebouwen met twee of meer woonlagen. Ubbink biedt het materiaal nu ook als makkelijke sets per verdieping! Bij nieuwbouw of renovatie van hoogbouwwoningen kiest de opdrachtgever er vaak voor om iedere woning van een eigen HR cv-ketel te voorzien. Probleem is dat de bestaande schoorsteen vaak niet geschikt is voor condenserende rookgassen en dus …Lees meer »
 • Saniwall® Pro UP: De totaaloplossing voor het installeren van een wandcloset

  Saniwall® Pro UP: De totaaloplossing voor het installeren van een wandcloset

  SFA Sanicombi inbouwelement met fecaliënvermaler. De Sanicombi is een krachtige geluidsarme fecaliënvermaler en bestaat uit drie onderdelen. De ingebouwde fecaliënvermaler Sanibroyeur C is het brein van de Sanicombi. Het zelfdragende inbouwelement is getest tot 400kg. Het frame is gedeeltelijk demontabel voor een eenvoudige toegang tot de Sanibroyeur C. Het bijbehorende reservoir is geïsoleerd voor een condens- en geluidsarme werking. Daarnaast is het reservoir waterbesparend door zijn economische spoeltechniek. De Sanicombi is een fraaie en complete oplossing voor uw …Lees meer »
 • Volop enthousiasme voor verduurzaming op de VSK2018

  Volop enthousiasme voor verduurzaming op de VSK2018

  Verduurzaming was op de VSK2018 een hot item. Isolatie, warmteterugwinning, warmtepompen en vloerverwarming. De exposant WARP Systems wand- en vloerverwarming; een bedrijf dat op een nieuwe manier tegen vloer- en wandverwarming aankijkt. “Bij de traditionele bouwmethode wordt vloerverwarming standaard onder een dikke afwerklaag geïnstalleerd. Omdat de warmte door deze vloerlaag heen gestookt moet worden is voor het behalen van de juiste oppervlakte temperatuur een relatief hoge watertemperatuur nodig” weet Michael Soederhuizen technicus bij WARP Systems. …Lees meer »
 • Zonnesystemen A.O. Smith

  Zonnesystemen A.O. Smith

  Onze renewables worden met recht als ‘extreem groen’ gepresenteerd omdat ze gebruik maken van een duurzame energiebron, de zonnewarmte, in combinatie met condenserende hoogrendementtechniek. Beide technieken zijn geïntegreerd in één systeemoplossing die het gasverbruik tot een minimum beperkt waardoor de installatie zeer energiezuinig is. Bovendien leveren de zonnesystemen van A.O. Smith een aanzienlijk hoger (systeem)rendement dan vergelijkbare installaties in de markt, zonder in te leveren op comfort. Energiepakketlabels van A+ tot A+++ kunnen worden behaald. …Lees meer »