Nieuwe importeur voor Deense designradiatoren

Plan_schoolTema Techniek is importeur geworden van Hudevad, Deens fabrikant van designradiatoren. Deze radiatoren worden al geruime tijd toegepast in Nederland, waaronder in kantoren, overheidsgebouwen en karakteristieke panden zoals musea. Ook in de woningbouw vinden de radiatoren steeds vaker toepassing. Ze zijn gemaakt van plaatstaal met geïntegreerde of gedruklaste aansluitingen. De voorzijde is watervoerend en zorgt voor een hoge warmteafgifte, aldus de importeur. De strakke vormgeving zorgt tevens voor een onderhoudsvriendelijk, eenvoudig en snel te reinigen product.
Directeur Henk Leebeek is enthousiast over Hudevad: “Tema Techniek richt zich op hoogwaardige klimaattechnische producten uit Europa die toegevoegde technische waarde bieden. Hudevad radiatoren hebben niet alleen een slimme verwarmingstechniek maar zijn ook geheel naar eigen wens uit te voeren: in vele kleuren en zelfs verschillende vormen.”

Meer verwarmingsnieuws

 • Verticale radiator werkend op ultra lage temperaturen

  Verticale radiator werkend op ultra lage temperaturen

  Radson introduceert verticale radiator die op elk type warmtepomp kan worden aangesloten. De Ulow-E2 V is de verticale variant van de Ulow-E2 H en werkt op ultra lage temperaturen met ondersteuning van ventilatoren. Jan-Willem Plukaard, verkoopleider Nederland van Radson, legt uit dat de Ulow-E2 V staat voor de combinatie van twee …Lees verder »
 • ATAG CV-ketels gecertificeerd voor 30% bijmenging waterstof

  ATAG CV-ketels gecertificeerd voor 30% bijmenging waterstof

  ATAG Verwarming legt de focus op waterstof: Ontwikkelingstrajecten rondom bijmenging van waterstof, hoger dan de huidige CE normering toelaat, zijn ingezet. Dit heeft ertoe geleid dat ATAG Verwarming door KIWA gecertificeerd is voor 30% waterstof bijmenging aan aardgas in een cv-ketel. ATAG is binnen ARISTON Thermo Group, waartoe het behoort, …Lees verder »
 • Radson lanceert nieuwe merkstrategie

  Radson lanceert nieuwe merkstrategie

  Radson lanceert een nieuwe merkstrategie met vier merkpijlers als fundament: verhoogde efficiëntie, betere integratie, slimmer werken en een kleinere voetafdruk. Op basis van deze nieuwe visie wil Radson haar klanten ontzorgen door efficiënte, slimme, duurzame en geïntegreerde verwarmings- en koeloplossingen aan te bieden voor een comfortabel binnenklimaat in woningen en commerciële gebouwen. Jan-Willem Plukaard, verkoopleider Nederland van Radson, legt uit dat Radson bewust voor deze vier merkpijlers heeft gekozen om …Lees verder »
 • Ventilator ondersteunde radiator voor wandmontage

  Ventilator ondersteunde radiator voor wandmontage

  Alklima/Mitsubishi Electric brengt met de i-LIFE2 Slim een nieuwe ventilator-ondersteunde radiator voor wandmontage op de markt. De nieuwe verwarmingsunit combineert design met een geringe diepte en een hoge energie-efficiëntie. De i-LIFE2 Slim kan worden gecombineerd met verschillende verwarmingssystemen, waaronder lucht-/water-warmtepompen. De radiator zet de warmte van waterleidingen om in warme lucht en verspreidt deze door de kamer met behulp van een ventilator. Zo wordt de warmte gelijkmatiger verdeeld en het …Lees verder »
 • Remeha laat op VSK zien te geloven in waterstof als energiedrager

  Remeha laat op VSK zien te geloven in waterstof als energiedrager

  Remeha gelooft in waterstof als energiedrager en laat die op de zojuist geopend VSK-vakbeurs in Utrecht zien. De verwarmingsfabrikant ontwikkelde een hr-ketel die volledig op waterstof werkt en zowel bestaande als nieuwe woningen, maar ook utiliteitsgebouwen duurzaam kan verwarmen. Waterstof stoot bij omzetting naar warmte en/of elektriciteit geen CO2 uit. …Lees verder »
 • Sector bioketels groeit met 15%

  Sector bioketels groeit met 15%

  De sector bio-energie is het afgelopen jaar, net als in 2018, gegroeid met ongeveer 15 %. Dat blijkt uit het jaarverslag van de branchevereniging NBKL. Met name in de glastuinbouw en de landbouw, bij de stadsverwarming en in woningen werden meer bioketels in bedrijf gesteld. Ondanks de groei blijft er in Nederland nog steeds sprake van een overschot aan duurzame biomassa. Nederland bleef per saldo een exportland van (houtige) biomassa …Lees verder »