Kuijpers is een professionele technisch dienstverlener met ruim 1000 medewerkers en een omzet van 168 miljoen euro. We ontwerpen, bouwen én onderhouden technische installaties in gebouwen en industrie en dragen daarmee bij aan een gezonde werk- en leefomgeving. Onze ambitie is om alleen nog energieneutrale en gezonde installaties te realiseren. Met een compleet concept en verschillende specialismen in huis, kunnen we onze klanten goed bedienen. Vanaf het begin van het proces tot het einde. En ook daarna nog. Onze echte mensen werken aan echte oplossingen: de wensen en mogelijkheden van onze klanten zijn hiervoor het uitgangspunt. Kuijpers is een familiebedrijf, actief sinds 1921. Maatschappelijke betrokkenheid en persoonlijke relaties met onze klanten en medewerkers zijn voor ons erg belangrijk. Samen ontwikkelen we ons. Om zo het beste in elkaar naar boven te halen. Met een betrokkenheid die leidt tot resultaat! 

Aantal werknemers: 1000+
Vestigingen: Kuijpers heeft vestigingen in Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Echt, Groningen, Helmond, Oosterhout (NB), Roosendaal, Tilburg en Utrecht. In elke vestigingsplaats zijn een of meerdere specialismen vertegenwoordigd. Kuijpers als geheel opereert als multidisciplinair technisch dienstverlener
Producten/Diensten: We engineeren, bouwen, onderhouden en exploiteren technische installaties en bieden integrale oplossingen in de utiliteit en industrie.
Merken: Kuijpers werkt met een groot aantal partners,  leveranciers en merken samen en is zo in staat om voor elk project en elke klant, op maat, de beste oplossing te bieden.
Specialisme: Kuijpers opereert als multidisciplinaire technische dienstverlener en biedt oplossingen op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, gebouw- en industriële automatisering, energievraagstukken, beveiliging en controlled environments. Van gericht ontwerpen tot bouwen op kwaliteit, beheer, onderhoud en exploitatie.
Missie: Kuijpers draagt bij aan een gezonde omgeving om in te werken, leren, leven en beleven. Het is onze ambitie om alleen nog energieneutrale en gezonde installaties te  realiseren.

Contact

Panovenweg 18

5708 HR Helmond

Tel: (0492) 57 86 00

Website: www.kuijpers.nl

 

Laatste nieuws