Kuijpers is een professionele technisch dienstverlener met ruim 1000 medewerkers en een omzet van 168 miljoen euro. We ontwerpen, bouwen én onderhouden technische installaties in gebouwen en industrie en dragen daarmee bij aan een gezonde werk- en leefomgeving. Onze ambitie is om alleen nog energieneutrale en gezonde installaties te realiseren. Met een compleet concept en verschillende specialismen in huis, kunnen we onze klanten goed bedienen. Vanaf het begin van het proces tot het einde. En ook daarna nog. Onze echte mensen werken aan echte oplossingen: de wensen en mogelijkheden van onze klanten zijn hiervoor het uitgangspunt. Kuijpers is een familiebedrijf, actief sinds 1921. Maatschappelijke betrokkenheid en persoonlijke relaties met onze klanten en medewerkers zijn voor ons erg belangrijk. Samen ontwikkelen we ons. Om zo het beste in elkaar naar boven te halen. Met een betrokkenheid die leidt tot resultaat! 

Aantal werknemers: 1000+
Vestigingen: Kuijpers heeft vestigingen in Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Echt, Groningen, Helmond, Oosterhout (NB), Roosendaal, Tilburg en Utrecht. In elke vestigingsplaats zijn een of meerdere specialismen vertegenwoordigd. Kuijpers als geheel opereert als multidisciplinair technisch dienstverlener
Producten/Diensten: We engineeren, bouwen, onderhouden en exploiteren technische installaties en bieden integrale oplossingen in de utiliteit en industrie.
Merken: Kuijpers werkt met een groot aantal partners,  leveranciers en merken samen en is zo in staat om voor elk project en elke klant, op maat, de beste oplossing te bieden.
Specialisme: Kuijpers opereert als multidisciplinaire technische dienstverlener en biedt oplossingen op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, gebouw- en industriële automatisering, energievraagstukken, beveiliging en controlled environments. Van gericht ontwerpen tot bouwen op kwaliteit, beheer, onderhoud en exploitatie.
Missie: Kuijpers draagt bij aan een gezonde omgeving om in te werken, leren, leven en beleven. Het is onze ambitie om alleen nog energieneutrale en gezonde installaties te  realiseren.

Contact

Panovenweg 18

5708 HR Helmond

Tel: (0492) 57 86 00

Website: www.kuijpers.nl

 

Laatste nieuws

 • Kuijpers start samenwerking om energieprestatie inzichtelijk te maken

  Kuijpers en hello energy zijn een samenwerking gestart met als doel organisaties energiebewuster en energiezuiniger te maken. Hello energy maakt de duurzaamheidsprestaties van gebouwen zichtbaar voor gebruikers en bezoekers. Kuijpers realiseert toekomstbestendige installaties en oplossingen. “De data die hello energy verzamelt en visualiseert, gebruiken wij – in combinatie met onze praktische kennis van een gebouw – om besparingspotentieel in kaart te brengen en concrete energiebesparingsmaatregelen te treffen”, vertelt Bob Bloemers, manager duurzame energie bij Kuijpers. …Lees verder»
 • Kuijpers en ULC combineren expertise voor nieuwbouw Biodiversity Naturalis

  Kuijpers en ULC  bouwen en vernieuwen samen als installatiecombinatie de complete gebouwinstallaties van Naturalis Biodiversity Center in Leiden. Het is onderdeel van een grootscheepse nieuwbouw- en renovatie-operatie die Naturalis tot eind 2018 ondergaat. Daarbij laat Naturalis een gloednieuw museumgebouw realiseren en renoveert ze haar bestaande gebouw. Het nieuwe gebouw huisvest straks het museum, alle laboratoria- en onderzoeksfaciliteiten, de kantoren en de volledige natuurhistorische collectie onder één dak. Naturalis Biodiversity Center is de thuisbasis van ruim …Lees verder»
 • Grootschalige renovatie klimaatsysteem Kröller Müller museum afgerond

  Vandaag is de vernieuwde klimaatinstallatie van het Kröller Müller museum opgeleverd. De installatie zorgt ervoor dat de kunstcollectie aan de juiste klimaatomstandigheden wordt blootgesteld en de museumbezoeker met een behaaglijk gevoel kan rondlopen. De operatie om met nieuwe systemen 20 procent aan energie te besparen, duurde anderhalf jaar. Het museum bleef al die tijd gewoon open. Het Kröller-Müller Museum is de thuisbasis van de op een na grootste Van Goghverzameling ter wereld (bijna 90 schilderijen …Lees verder»
 • Duurzame ventilatie en WKO voor het nieuwe Naturalis

  J.P. van Eesteren is gestart met de realisatie van het nieuwe Naturalis Biodiversity Center. Het nieuwe gebouw huisvest straks het museum, alle laboratoria- en onderzoeksfaciliteiten, de kantoorruimte en de natuurhistorische collectie van 42 miljoen objecten onder één dak. Duurzaamheid staat centraal in de gebruikte installaties. Zo realiseert installatiecombinatie ULC-Kuijpers, de partij die de complete gebouwinstallatie zal uitvoeren, in de tentoonstellingszalen de nieuwste vormen van duurzame ventilatie en krijgt het complex een eigen warmte/koude-opslag. De werkzaamheden …Lees verder»
 • Renovatie en verduurzaming Eindhovense gemeentelijke huisvesting van start

  Na drie jaar voorbereidend werk tekenden de gemeente Eindhoven en ‘!mpuls’ woensdagavond de overeenkomst voor een langdurige samenwerking voor de renovatie, het onderhoud én het maximaal verduurzamen van zeven gemeentelijke gebouwen in het Eindhovense stadshart. !mpuls kwam eerder als beste naar voren in een innovatief aanbestedingsproces en doorliep vervolgens succesvol de zogenaamde ‘pre award fase’. !mpuls is een samenwerking tussen Brink Groep, DOOR architecten/Rudy Uytenhaak architectenbureau, DWA, Kuijpers (contracthouder) en Laudy Bouw & Ontwikkeling (Ballast …Lees verder»
 • Ziekenhuis vertrouwt consortium nieuwbouw, verbouw en onderhoud toe

  Van Wijnen, Kuijpers en Croonwolter&dros zijn de komende 3,5 jaar de exclusieve partners voor alle nieuwbouw-, verbouw- en onderhoudsprojecten binnen het Albert Schweitzer ziekenhuis. Ze zijn als consortium ‘WKC vof’ een meerjarige prestatieovereenkomst zijn aangegaan. “Met de prestatieovereenkomst pakken we projecten op een vernieuwende manier op, we benaderen ze als prestaties”, legt Gert Verspuij uit. Hij is integraal vof manager van het WKC. “Het ziekenhuis benoemt een probleem en geeft ons een budget mee. Op …Lees verder»