Inteco levert klimaat-oplossingen met een onderscheidend vermogen. We maken daarbij gebruik van klimaatplafonds, inductie-units en hybride plafonds. De klimaatbeleving van Inteco past bij de comfortbehoeften van de mens, het esthetisch oog van een ontwerper en de technische eisen van een gebouw. Door eigen R&D, engineering, productie en assemblage zijn we in staat om elk project als maatwerk uit te voeren. Ons credo is niet voor niets: ‘Comfort without Compromise’. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Boxtel, maar wij zijn ook internationaal actief in onder andere Luxemburg, België en Denemarken.

 

Onze vooruitstrevende dienstenverlening, kwaliteitsgarantie en expertises maken van Inteco een partner waarop klanten vertrouwen. Dát is het onderscheidende vermogen van Inteco.
 
 
 
 
 

Aantal werknemers: 50
Vestigingen: Nederland, Luxemburg, Denemarken
Producten/Diensten: Klimaatplafonds, Inductie-units, Hybride plafonds, Energiehagen
Merken: Inteco beschikt over een eigen productie faciliteit, R&D afdeling, testruimte en mock up afdeling. Wij hebben dus alles in huis om onze producten zelf te produceren en (door) ontwikkelen. Daarnaast maken we gebruik van A-leveranciers en merken zoals Philips, Opticlean en Metawell.
Specialisme: Maatwerk, Duurzaamheid, Design, Renovatie en Innovatie

 

Contact

 

Van Salmstraat 71
5281 RP Boxtel

Web:  www.inteco.nl

Tel: 0411 658 800

Laatste nieuws