IBK Airconditioning is
gespecialiseerd in gebouwgebonden klimaatsystemen. Elk formaat en elke capaciteit kunnen we realiseren. Van een enkele airconditioner voor op kantoor tot een groot systeem met warmtepompen en koelmachines. Ook precisie airconditioning van kritische ruimten zoals data- en telecomruimten is onderdeel van ons specialisme.

Luchtgekoelde warmtepompen/koelmachines
IBK werkt met vooraanstaande merken zoals Thermocold, Emicon en
Emerson. Deze producenten hebben een grote range aan luchtgekoelde warmtepompen/koelmachines, waardoor we voor elk klimaatvraagstuk een passend model hebben.

De machines zijn uitgerust met energiezuinige digitale compressoren die een zeer lage aanloopstroom hebben. Ook is een aantal koelmachines met geïntegreerde vrije-koeling beschikbaar. Hiermee kan aanzienlijk (30-35%) bespaard worden op uw stroomverbruik.

Watergekoelde warmtepompen/ koelmachines

De watergekoelde warmtepompen/koelmachines zijn compact. Ze passen in elke technische ruimte en kunnen aangesloten worden op dry-coolers, koeltorens en ze zijn uitermate geschikt als warmtepomp in bronsystemen.

De divisie IBK Service & Onderhoud verzorgt de inbedrijfstelling en aftersales voor IBK Airconditioning.

In geval van een storing of een calamiteit is het van groot belang dat er per direct een reparateur komt. IBK beschikt over een grote ploeg servicetechnici die ervoor zorgen dat u altijd snel weer verder kunt. Uw bedrijfszekerheid en veiligheid staan centraal, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze onderhoudscontracten zijn flexibel en op maat gemaakt.

IBK Service & Onderhoud zorgt met eigen technici voor deskundige inspectie, vakkundig (preventief) onderhoud en, indien nodig, reparatie van uw installatie. Toegespitst op de wensen en specificaties van de klant, alsmede de wettelijke eisen, worden installaties onderhouden, gerepareerd of gerenoveerd. De kwaliteit van onze dienstverlening waaronder het pro-actief (mee)denken en werken, staat daarbij voorop.

Contact

Duwboot 19
3991 CD HOUTEN

Tel: 030-638 00 00

web: www.ikbgroep.nl

Aantal werknemers: 80
Vestigingen: Houten, Schiphol, Apeldoorn
Producten/Diensten: Koelmachines, warmtepompen, absorptiekoelmachines, luchtbehandelingsapparatuur en Service & Onderhoud  t.b.v.airconditioningsystemen.
Merken: Thermocold, Emicon, Emerson, Climaveneta, Samsung, Mitsubishi Electric
Specialisme: Gebouwgebonden klimaatsystemen.
Missie: IBK Airconditioning levert vanuit een onafhankelijke positie, klantgerichte, duurzame oplossingen op het gebied van Airconditioning, Luchtbehandeling en Service & Onderhoud

 

Laatste nieuws