Griffon is een merk van Bolton Adhesives. Bolton Adhesives vertegenwoordigt de lijmdivisie van de Bolton Group en voert vier prominente merken: Griffon, Bison, UHU en Air Max. Voor het lijmen of kitten van papier en karton, leer, stof en hout of het verbinden van metaal en plastic; de producten van Bolton Adhesives bieden de beste oplossing. Thuis, op kantoor, op school, bij het klussen of tijdens professionele werkzaamheden. Het bedrijf richt zich zowel op het supermarkt- en kantoorboekhandelkanaal, als op de doe-het-zelf markt en de professionele markt. Bij Bolton Adhesives werken circa 700 medewerkers.

 Bolton Adhesives is onderdeel van de Bolton Group. De Bolton Group levert kwaliteitsproducten op een vijftal consumentenmarkten, te weten op het gebied van voeding, persoonlijke verzorgings- en gezondheidsproducten, huishoudelijke en schoonmaakmiddelen, cosmetica en lijmen.

 

Aantal werknemers: 700
Vestigingen: 8 wereldwijd
Producten/Diensten:

Lijmen en kitten

Merken:

Griffon, Bison, UHU, AirMax

Specialisme:

Bolton Adhesives is wereldwijd leverancier van hoogwaardige oplossingen voor lijmen, afdichten, smeren en solderen.

Missie:

De missie van Bolton Adhesives is om zowel de doe-het-zelver als de vakman de beste merkoplossing te bieden voor iedere lijm-, afdicht- en onderhoudsklus. De beste oplossing houdt in dat we een breed scala aan kwaliteitsproducten bieden: het juiste product voor elke klus. Het is daarbij essentieel dat onze producten klantvriendelijk en gemakkelijk in gebruik zijn.

Contact

Bolton Adhesives
Adriaan Volker Huis
14th Floor 
Oostmaaslaan 67
3063 AN Rotterdam
Nederland

Tel.  +31 (0)88 3 235 700
Fax: +31 (0)88 3 235 800

www.boltonadhesives.com 

Laatste nieuws

  •                                                                                                                                                       …