Blygold is al jaren marktleider op het gebied van water- en luchtkwaliteit. Als specialist in het meten, reinigen, conserveren en renoveren van water- en luchtsystemen, houden wij ons dagelijks bezig met de ontwikkeling en verkoop van producten en diensten op dit gebied. Daarbij onderscheidt Blygold zich door haar innovatieve karakter. Ondersteund door haar eigen Research & Development (en  Blygold laboratorium B.V.), realiseert Blygold de meest vernieuwende - en optimaal effectieve - inzichten en adviezen op dit gebied. Deze innovatieve “drive” creëert voor klanten en relaties een unieke toegevoegde waarde en zorgt ervoor dat samenwerken met Blygold vaak een duurzaam karakter heeft

Aantal werknemers: 75
Vestigingen: Houten (Hoofdkantoor), Schiphol, Beilen  en Weert
Producten/Diensten: Reinigen en conserveren van warmtewisselaars, reinigen en renoveren van luchtbehandelingsystemen en koeltorens, Legionella preventie, binnenklimaat onderzoek.
Merken: Blygold PoluAl XT, AOT-Aqua+
Specialisme: Reiniging, desinfectie, renovatie en conservering van HVAC
Missie: Blygold Nederland ondersteunt bedrijven en overheden bij het creëren van een veilige- en gezonde werkomgeving op het gebied van water en lucht. Een veilige en gezonde werkomgeving zorgt voor plezier en voor een hogere arbeidsproductiviteit van medewerkers. Bij veilig water draait het niet alleen om leidingwater, maar ook om het proceswater voor koel- en luchtbehandelingsinstallaties. Gezonde lucht is altijd het gevolg van een optimaal functionerende klimaatinstallatie. Door onderhoud en bescherming, besparen bedrijven en overheden bovendien op hun energieverbruik.
Contact:

Bezoekadres:

Hoofdveste 13
3992 DH  Houten

Tel: (030) 6344310

web: www.blygold.nl

 

Contact

 

 

 

 

Hoofdvestiging Blygold
Hoofdveste 13
3992 DH  Houten

Postbus 10
3990 DA  Houten
T (030) 6344310
F (030) 6344311
info@blygold.nl

Laatste nieuws