• Nieuwe sales manager CIAT Nederland

  Nieuwe sales manager CIAT Nederland

  Marco Grolle is per 1 december gestart als nieuwe sales manager van CIAT Nederland. Hij heeft ruim 20 jaar werkervaring binnen het HVAC-vakgebied op zowel technisch als commercieel vlak. De laatste 14 jaar was hij werkzaam bij WTH Vloerverwarming en -koeling. Grolle zal zich in eerste instantie gaan richten op de introductie van CIAT luchtbehandelingskasten in Nederland. CIAT is leverancier van waterpompverwarming, zomercomfort en luchtbehandelingsoplossingen voor de residentiële, commerciële, verzorgings- en industriële sectoren. De onderneming …Lees meer »
 • Snelle facturatie via e-mail met iDeal betaaloptie

  Snelle facturatie via e-mail met iDeal betaaloptie

  Acto en Facturis bieden een gecombineerde oplossing aan voor facturatie via de e-mail met iDeal betaaloptie. Particuliere klanten kunnen de factuur direct bij ontvangst betalen vanuit de e-mail. Facturis is een online platform dat oplossingen biedt rondom efficiency van inkomende en uitgaande facturen en online betaalmogelijkheden. Hiervoor biedt het bedrijf een uitgebreid dienstenportfolio aan, waaronder PayMail. Met PayMail mailt u uw klanten een digitale factuur met een (beveiligde) betaallink. Door te klikken op deze link …Lees meer »
 • Soler & Palau introduceert individuele WTW-unit

  Soler & Palau introduceert individuele WTW-unit

  Soler & Palau (S&P) introduceert een slim en compact individueel WTW-systeem: Respiro. Het rendement gaat tot 93% en de unit is ErP ok. Het is  een compleet systeem inclusief geveldoorvoer, voorzien van een geluidsarme design ventilator aan de binnenzijde, twee filters en voorzien van een keramische warmtewisselaar. Het geheel wordt afgewerkt met een regeninslag-vrij buitenluchtrooster, toepasbaar in gevels met een dikte van 250 tot 400 mm. De ventilator zorgt beurtelings voor luchttoevoer en -afvoer, in …Lees meer »
 • Amsterdamse wethouder woont keuring installaties bij

  Amsterdamse wethouder woont keuring installaties bij

  De gemeente Amsterdam wil dat woningen in Amsterdam veilig en gezond zijn voor de bewoners. Het is de verantwoordelijkheid van een woningeigenaar dat zijn woning voldoet aan de wettelijke vereisten. De gemeente kan daarop toezicht houden. Onder de noemer ‘verbeteren van de woningkwaliteit’ heeft de gemeente Amsterdam verschillende acties gestart om te zorgen dat Amsterdammers weten wat een veilige en gezonde woning is. En hoe Amsterdammers ervoor kunnen zorgen dat hun woning veilig en gezond …Lees meer »
 • Voor elk project snel een op maat gemaakte luchtbehandelingsunit

  Voor elk project snel een op maat gemaakte luchtbehandelingsunit

  Systemair introduceert een vernieuwde versie van SystemairCAD 2.0. Hiermee kan voor elk project snel een op maat gemaakte luchtbehandelingsunit worden geconfigureerd die voldoet aan specifieke eisen. De vernieuwde versie SystemairCAD 2.0 bevat meer dan 600 nieuwe functies en 12.000 nieuwe items en prijzen. Functies kunnen toegevoegd en/of verwijderd worden, zodat voor de meest energie-efficiënte en duurzame ventilatie-oplossing gekozen kan worden. De software is eenvoudig in gebruik dankzij de standaard sjablonen. De gebruiker krijgt een gedetailleerde …Lees meer »
 • Compact meetinstrument

  Compact meetinstrument

  De Megger MPQ1000 3-fasen Power Quality Analyser is een compact, ergonomisch vormgegeven en intuïtief te bedienen instrument met overzichtelijke menu’s en aansluitschema’s. Naast netanalyse biedt de MPQ1000 tevens scope- en multimeterfuncties. Er zijn diverse stroomtangensets beschikbaar, die elk diverse meetbereiken bieden. Het instrument identificeert de aangesloten stroomtangen, het ingestelde meetbereik hiervan en stelt vast of alles correct is aangesloten. U sluit het toestel aan en drukt op de record-knop zonder aanvullende instellingen. Deze uitgebreide netanalyser …Lees meer »

Bedrijf uitgelicht

 • IR-spoelactivering voor urinoirs

  TECE introduceert een serie infrarood spoelactivering voor urinoirs: TECEfilo. Deze zijn individueel toepasbaar en te combineren met de wc-bedieningsplaten van deze fabrikant. Een geïntegreerde infrarood sensor zorgt voor het spoelen. In de elektronica zijn functies opgenomen die zorgen voor waterbesparing en efficiënt gebruik. Met behulp van een magneetsleutel kan onder …

Bedrijf uitgelicht

 • Euracom/Hummel

  EURACOM B.V. is in 1976 opgericht als een Europese Agenturen Combinatie. Het bedrijf is actief op het gebied van duurzame producten voor verwarming, sanitair en industriële toepassingen. Wij helpen onze fabrikanten met nieuwe producten en technologie de branche te informeren. We zien onszelf als een schakel tussen producent en afnemende …

Bedrijf uitgelicht

 • Menerga Klimaattechnologie

  Menerga Klimaattechnologie neemt al 30 jaar een aparte plaats in de luchtbehandeling branche. Vooral bij projecten waarbij hoge eisen gesteld worden aan klimaatsystemen. De Menerga klimaatsystemen realiseren een ongekende energiebesparing waardoor de exploitatiekosten aanzienlijk lager uitvallen dan traditionele installaties. Aantal werknemers:  19 Vestigingen: 1 Producten/Diensten: luchtbehandelingkasten voor utiliteit en zwembaden …
 • Sneller selecteren op de webshop van groothandels en leveranciers

  Sneller selecteren op de webshop van groothandels en leveranciers

  Het online winkelen heeft een enorme vlucht genomen, niet alleen privé, maar ook zakelijk. Ook de technische groothandels en leveranciers bieden deze onlinemogelijkheid. Via hun website of speciale webshop kun je makkelijk door de catalogus bladeren, kun je handig filteren, meerdere afbeeldingen of handleidingen raadplegen, de voorraad bekijken en het winkelmandje vullen. Dankzij de integratie van deze webshops met Acto (Select Online) verloopt de verdere afhandeling van het bestelproces via het ERP-systeem. Select Online uitgebreid …Lees meer »
 • Draadloos platform voor luchtsnelheid en verschildrukmetingen

  Draadloos platform voor luchtsnelheid en verschildrukmetingen

  TSI Inc., fabrikant van meetinstrumentatie voor ventilatie, binnenklimaat en HVAC doeleinden, introduceert een nieuw platform genaamd ‘AirPro’. Deze instrumenten zijn ‘draadloze’ meetoplossingen voor het meten van luchtsnelheid en druk in combinatie met Smartphone en App. Deze combinatie biedt meetoplossingen voor gebruikers op het gebied van productiviteit, meetrapportage en gebruikersvriendelijkheid met de hoge meetnauwkeurigheid van de bedrijfszekere TSI meetvoelers. In de nabije toekomst zal deze serie worden uitgebreid met nieuwe meetinstrumenten gebaseerd op dit platform. De …Lees meer »