A.O. Smith is wereldwijd marktleider in kwalitatieve en energiebesparende toestellen om water te verwarmen, behandelen en bewaren en biedt voor elke toepassing een optimale oplossing. Innovatie, kwaliteit, service en flexibiliteit zijn waarden die we hierbij hoog in het vaandel hebben staan. 

Innovatie is essentieel om te kunnen groeien. Bij A.O. Smith zijn we ervan overtuigd dat we niet mogen stilstaan en daarom dagen we onszelf continu uit om onze producten te verbeteren en aan te passen aan de steeds striktere Europese wetgeving. Onze slogan luidt dan ook: A.O. Smith, Innovation has a name.

A.O. Smith biedt enkel kwalitatieve producten aan die 100% betrouwbaar zijn. A.O. Smith is trendsetter op het gebied van geavanceerde warmwaterproducten en -technologieën.

Als kwaliteitsmerk biedt A.O. Smith uiteraard een uitmuntende service. De customer service en het sales team helpen graag met vragen; zowel voor, tijdens als na uw bestelling. Zo helpt de geëngageerde servicedienst in geval van storingen en biedt ze indien benodigd ook technische ondersteuning op locatie.

Met de jarenlange ervaring, know-how en engagement, zet A.O. Smith alles in het werk om een optimale service te bieden aan haar klanten. Door een bijzonder breed productaanbod biedt A.O. Smith altijd het meest geschikte warmwatersysteem voor elke toepassing.

 

Vestigingen: Hoofdkantoor Europa in Veldhoven
Merken: A.O. Smith
Producten/Diensten: Fabrikant  warmwateroplossingen.
Specialisme: Condenserende boilers, Renewables 
Missie: A.O. Smith Water Products Company is gespecialiseerd in thermische zonne-energiesystemen, condenserende technieken en verwarmingstoepassingen. A.O. Smith investeert in energiezuinige en efficiënte manieren om warm water te bereiden.
De eerste huishoudelijke boiler werd al in 1939 in de V.S. geproduceerd waarmee de traditie werd gezet om voortdurend te innoveren. Duurzaamheid en innovatie zijn sleutelwoorden in het ruim 140-jarige bestaan van A.O. Smith.

Contact

 
 
 
 

Bezoekadres

De Run 5305,
5503 LW Veldhoven
Nederland

Postadres

Postbus 70,
5500 AB Veldhoven
Nederland

Technische vraag?

T: 040 – 294 2550  24/7

 Algemeen

T: 040 – 294 2500
F: 040 – 294 2539

E-mail: info@aosmith.nl

Website: www.aosmith.nl

Laatste nieuws

  • Zonnesystemen A.O. Smith

    Onze renewables worden met recht als ‘extreem groen’ gepresenteerd omdat ze gebruik maken van een duurzame energiebron, de zonnewarmte, in combinatie met condenserende hoogrendementtechniek. Beide technieken zijn geïntegreerd in één systeemoplossing die het gasverbruik tot een minimum beperkt waardoor de installatie zeer energiezuinig is. Bovendien leveren de zonnesystemen van A.O. Smith een aanzienlijk hoger (systeem)rendement dan vergelijkbare installaties in de markt, zonder in te leveren op comfort. Energiepakketlabels van A+ tot A+++ kunnen worden behaald. …
  • Ecodesign & A.O. Smith

    Ecodesign is een Europese richtlijn die fabrikanten in de gelegenheid stelt om milieuvriendelijke producten te produceren. Energie labeling is onderdeel van deze richtlijn. Deze labeling is een verplichte richtlijn die ecologische eisen stelt aan alle energie-verbruikende en energie-gerelateerde producten. Binnen de richtlijn zijn meer dan 40 productgroepen gedefinieerd (ketels, lampen, Tv’s, koelkasten, et cetera) die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor ongeveer 40% van de huidige uitstoot van broeikasgassen in Europa. A.O. Smith vindt dat zij als …
  • Referentieproject SGS zonnesystemen

    Oud Woensel is een Eindhovense wijk die tussen 2012 en 2018 gesloopt en vernieuwd gaat worden. Er worden in totaal in vijf fasen zo’n 400 woningen gesloopt en nieuw gebouwd. In twee van de nieuw gebouwde appartementencomplexen  is voor A.O. Smith SGS zonnesystemen  gekozen.   Het zonnesysteem in het eerste van deze twee complexen is begin augustus 2014 in bedrijf genomen. Dit complex telt 49 appartementen. Een SGS 100 in combinatie met een IT 2000 …