A.O. Smith is wereldwijd marktleider in kwalitatieve en energiebesparende toestellen om water te verwarmen, behandelen en bewaren en biedt voor elke toepassing een optimale oplossing. Innovatie, kwaliteit, service en flexibiliteit zijn waarden die we hierbij hoog in het vaandel hebben staan. 

Innovatie is essentieel om te kunnen groeien. Bij A.O. Smith zijn we ervan overtuigd dat we niet mogen stilstaan en daarom dagen we onszelf continu uit om onze producten te verbeteren en aan te passen aan de steeds striktere Europese wetgeving. Onze slogan luidt dan ook: A.O. Smith, Innovation has a name.

A.O. Smith biedt enkel kwalitatieve producten aan die 100% betrouwbaar zijn. A.O. Smith is trendsetter op het gebied van geavanceerde warmwaterproducten en -technologieën.

Als kwaliteitsmerk biedt A.O. Smith uiteraard een uitmuntende service. De customer service en het sales team helpen graag met vragen; zowel voor, tijdens als na uw bestelling. Zo helpt de geëngageerde servicedienst in geval van storingen en biedt ze indien benodigd ook technische ondersteuning op locatie.

Met de jarenlange ervaring, know-how en engagement, zet A.O. Smith alles in het werk om een optimale service te bieden aan haar klanten. Door een bijzonder breed productaanbod biedt A.O. Smith altijd het meest geschikte warmwatersysteem voor elke toepassing.

 

Vestigingen: Hoofdkantoor Europa in Veldhoven
Merken: A.O. Smith
Producten/Diensten: Fabrikant  warmwateroplossingen.
Specialisme: Condenserende boilers, Renewables 
Missie: A.O. Smith Water Products Company is gespecialiseerd in thermische zonne-energiesystemen, condenserende technieken en verwarmingstoepassingen. A.O. Smith investeert in energiezuinige en efficiënte manieren om warm water te bereiden.
De eerste huishoudelijke boiler werd al in 1939 in de V.S. geproduceerd waarmee de traditie werd gezet om voortdurend te innoveren. Duurzaamheid en innovatie zijn sleutelwoorden in het ruim 140-jarige bestaan van A.O. Smith.

Contact

 
 
 
 

Bezoekadres

De Run 5305,
5503 LW Veldhoven
Nederland

Postadres

Postbus 70,
5500 AB Veldhoven
Nederland

Technische vraag?

T: 040 – 294 2550  24/7

 Algemeen

T: 040 – 294 2500
F: 040 – 294 2539

E-mail: info@aosmith.nl

Website: www.aosmith.nl

Laatste nieuws